Здравейте колеги, колебая се м/у 2-та модела коли. Коя според вас е по-евтина за поддръжка, и по- здрава.Не се интересувам от мощност, а от гледна точка на разход.Моля да се въздържате от коментари от сорта "Как може да сравняваш гоуфф с браво."Благодаря на отзовалите сеПоздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.9 JTD или Golf Mk3 1.9 TDI 90hp
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1.9 JTD или Golf Mk3 1.9 TDI 90hp
Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+Етикети: –
-
Всичко зависи от състоянието на двата автомобила.ФИАТ-а е по-нова технология, все пак, комън-рейл, докато Голфа не е.Но всичко зависи от екземплярите, на които ще попаднеш.Мисля, че Голфа може да ти е малко по-евтин за обслужване от Бравото. Въпреки това, аз лично бих си взел Браво, лично мое мнение. Вземи си което ти е на сърцето повече.
-
за какви години на производство говорим? Не че нещо,просто не съм наясно кога точно се произвежда тоя модел на голф,но ако е в интервала ,в който се правят всички "тройки" не мисля,че има какво да се колебаеш. Всмисъл,голфа ако 97(май това е най-младия) ще ти струва поне едно 4 бона(май по толкова им искат ),а бравото ще е поне 2000 и ще ти излезе маалко по-евтинко,като сложиш обсслужването общо взето ще ти излезе една и съща сума,но ще има три години по-нова кола,значително по красива и завладяваща от тая немска грозотия. Супер стандартен е тоя голф,не ме кефят. Данъка естествено ще ти е по-голям на бравото,но въпреки всички за пак няма място за сравнение!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:за какви години на производство говорим? Не че нещо,просто не съм наясно кога точно се произвежда тоя модел на голф,но ако е в интервала ,в който се правят всички "тройки" не мисля,че има какво да се колебаеш. Всмисъл,голфа ако 97(май това е най-младия) ще ти струва поне едно 4 бона(май по толкова им искат ),а бравото ще е поне 2000 и ще ти излезе маалко по-евтинко,като сложиш обсслужването общо взето ще ти излезе една и съща сума,но ще има три години по-нова кола,значително по красива и завладяваща от тая немска грозотия. Супер стандартен е тоя голф,не ме кефят. Данъка естествено ще ти е по-голям на бравото,но въпреки всички за пак няма място за сравнение!Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Golf Mk3 се произвежда 1991-1999г. освен ако не е Cabrio: 1994-2002г.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
И според мен най големия минус на Бравото е ,че е само с триврато купе , докато при Голфа имаш избор. А и познавам няколко човека с различни голфове бензин и дизел. Включително и 1,9ТДИ АФН 110 конйов дизел и си върви повече от добре, също така е 97 година с всички екстри + климатроник , нов внос от Италия с регистрация и всичко му излезе към 4бона. Ако имаш възможност за такъв голф ,не се замисляй според мен са си добри машини.
Коментар
-
А да ви питам тоя голф като е TDI не е ли комън рейл? Мислех че ТDI е означението на ВАГ групата за комън рейл?Или тия ТДИ не бяха предкамерни?Доколкото знам има голф 1.9 TD и какво му е разликато с TDI?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:А да ви питам тоя голф като е TDI не е ли комън рейл? Мислех че ТDI е означението на ВАГ групата за комън рейл?Или тия ТДИ не бяха предкамерни?Доколкото знам има голф 1.9 TD и какво му е разликато с TDI?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар