Гледам в Ебеи клавиатурка за моя лаптоп 15 долара, пък моята от чатене и писане в форуми копчетата са взели да се поклащат странно. Но пък до сега не съм чул някои да смени клавиатура щото се е скапала от писане. Та кажете дали наистина тея клавиатури на лаптопите са вечни или да взема си поръчам една?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко издържа клавиатурата на лаптопа
Collapse
X
-
аз на моя му избих две от копчетата и сега се чудя как да го оправя.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Re: Колко издържа клавиатурата на лаптопа
Slavi_Lancia написа:Гледам в Ебеи клавиатурка за моя лаптоп 15 долара, пък моята от чатене и писане в форуми копчетата са взели да се поклащат странно. Но пък до сега не съм чул някои да смени клавиатура щото се е скапала от писане. Та кажете дали наистина тея клавиатури на лаптопите са вечни или да взема си поръчам една?CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Клавиатура на УСБ имам, ама не си е работа да се търкалям по кревата и тя да ми се пречка, компа не се ползва за работа ползвасе денем от жената вечер от мене бачка по 14 часа на ден от които поне 2 часа му се събират постоянно писане. А нова клавиатура струва както казах 15 долара, иначе тика ми искат 70 лева ама ще има да вземат . Игри на него не играя или в малкото случаи когато е играно е било с външна клавиатураПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Както и сам се сещаш - няма нищо вечно.На сегашния ми лаптоп вече 2.5 години проблеми нямам, ползвам само неговата клавиатура по цял ден (и почти цяла нощ).На стария обаче, когато беше на 5 години, няколко от копчетата му отказаха.Ако се съмняваш дали да си вземеш нова клавиатура - виж СВОЕТО Правило Но.1 от подписа си
Коментар
-
Valiosport написа:Мойта 3 години няма проблем даже го заливах с ракия и с кола и си бачкаЕдин за всички, всички за мен
Коментар
-
Яснооо, ще карам с тази, пък то докато се скапе може да стане време за нов лаптоп сега е на почти 3 год от кирилицата по нея и помен не е останало но аз ползвам белите букви и не ми пречи Благодаря за мненията приятели.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Кирилицата на повечето лаптопи се слага или чрез ситопечат в България или по специална поръчка след латиницата. Износва се за около 6-9 месеца при стандартна ежедневна употреба - 8часа/7 дни.Клавиатурите на лаптопите са относително издръжливи - все пак в 5мм са събрани всички нужни неща - пътечки, механизъм, корпус, бутони. Проблеми възникват, когато влезе семка, солета или друг боклук или пък бъдат накапани с кока-кола или друга сладка/подсладена течност. Обикновено тогава чак се стига до подмяната. Цените в e-bay не са актуални - това са частни обяви, за неща втора употреба и никой няма да продаде нова част струваща ^40 за $15. Последно като поръчвахме дънна платка за HP например цената от производителя Hanns-G беше ^220, а клиентите намерили в e-bay за $25. Купиха си от там, китайски търговец, крайната им цена с транспорт и всички такси излезе към 180лв, но накрая се оказа, че на дъното не му работи IDE контролера... Е клиента накрая пи една изстудена вода и си купи нов лаптоп... щото му се видя скъпо да му свършим ремонта ние...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...K:MEWAX:ITЩо ли чета че пише NEWПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
@Slavi_Lancia: чети си каквото искаш - аз ти казвам как стоят нещата с е-бей.Чети внимателно: нова, неотваряна, забележка "тествана, че работи", някак си не ми се връзва. Допълнително я дават съвместима с една гора лаптопи, като част от тях са с дъгообразна клавиатура, част - с нормална. Приемам, че продават клавиатури, а не само тази. Производител IBM? WTF??? Ако бяха писали Чикони - да повярвам. Не отричам, че в е-бея понякога излизат сделки, но поне мен ме е страх да пазаря от там..., вярно, $15 са си 21лв, но ... Също пише, че е в "оригиналната" опаковка, а по-долу в описанието, че е в Булк (найлонова торбичка) неоригинална опаковка... Кажи ми, как да вярвам, като само за 5 реда има 6 неточности???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар