Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко издържа клавиатурата на лаптопа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко издържа клавиатурата на лаптопа

Гледам в Ебеи клавиатурка за моя лаптоп 15 долара, пък моята от чатене и писане в форуми копчетата са взели да се поклащат странно. Но пък до сега не съм чул някои да смени клавиатура щото се е скапала от писане. Та кажете дали наистина тея клавиатури на лаптопите са вечни или да взема си поръчам една?
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Моя е вече на 2 години и косур и нямам никакви проблеми с копчетата. Горе-долу по 2 -3 часа на ден го ползвам. Въпреки всичко съм си взел една USB-клавиатура като цъкам игрички да не насилвам лаптопската.
    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

моя лаптоп е от около 3 год и всичко е наред.последните 2 месеца съм по цял ден на него и няма проблеми.
      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

аз на моя му избих две от копчетата и сега се чудя как да го оправя.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Re: Колко издържа клавиатурата на лаптопа

Slavi_Lancia написа:
          Гледам в Ебеи клавиатурка за моя лаптоп 15 долара, пък моята от чатене и писане в форуми копчетата са взели да се поклащат странно. Но пък до сега не съм чул някои да смени клавиатура щото се е скапала от писане. Та кажете дали наистина тея клавиатури на лаптопите са вечни или да взема си поръчам една?
          Ако пишеш по цял ден и лаптопа го ползвуваш за настолна машина си купи USB КЛАВИАТУРА за 20 лева или нова клавиатура за минимум 40 евро без монтажа и
          CSI in the CAR !!!
          Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Клавиатура на УСБ имам, ама не си е работа да се търкалям по кревата и тя да ми се пречка, компа не се ползва за работа ползвасе денем от жената вечер от мене бачка по 14 часа на ден от които поне 2 часа му се събират постоянно писане. А нова клавиатура струва както казах 15 долара, иначе тика ми искат 70 лева ама ще има да вземат . Игри на него не играя или в малкото случаи когато е играно е било с външна клавиатура

Коментар

Както и сам се сещаш - няма нищо вечно.На сегашния ми лаптоп вече 2.5 години проблеми нямам, ползвам само неговата клавиатура по цял ден (и почти цяла нощ).На стария обаче, когато беше на 5 години, няколко от копчетата му отказаха.Ако се съмняваш дали да си вземеш нова клавиатура - виж СВОЕТО Правило Но.1 от подписа си

Коментар

Мойта 3 години няма проблем даже го заливах с ракия и с кола и си бачка
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                  Мойта 3 години няма проблем даже го заливах с ракия и с кола и си бачка
                  С кола е много неприятно. Една приятелка почерпи лаптопа си с количка и после като натискаше копчетата чакаше по няколко секунди, за да се върнат в изходна позиция.Моят е на една година почти. И си го ползвам ежедневно. Има 1-2 буквички, които са се поизтрили в ъгълчетата, но почти не се забелязва. Май допълнителна клавиатура е много добра идея, както и мишка.
                  Един за всички, всички за мен

Коментар

Яснооо, ще карам с тази, пък то докато се скапе може да стане време за нов лаптоп сега е на почти 3 год от кирилицата по нея и помен не е останало но аз ползвам белите букви и не ми пречи Благодаря за мненията приятели.

Коментар

Кирилицата на повечето лаптопи се слага или чрез ситопечат в България или по специална поръчка след латиницата. Износва се за около 6-9 месеца при стандартна ежедневна употреба - 8часа/7 дни.Клавиатурите на лаптопите са относително издръжливи - все пак в 5мм са събрани всички нужни неща - пътечки, механизъм, корпус, бутони. Проблеми възникват, когато влезе семка, солета или друг боклук или пък бъдат накапани с кока-кола или друга сладка/подсладена течност. Обикновено тогава чак се стига до подмяната. Цените в e-bay не са актуални - това са частни обяви, за неща втора употреба и никой няма да продаде нова част струваща ^40 за $15. Последно като поръчвахме дънна платка за HP например цената от производителя Hanns-G беше ^220, а клиентите намерили в e-bay за $25. Купиха си от там, китайски търговец, крайната им цена с транспорт и всички такси излезе към 180лв, но накрая се оказа, че на дъното не му работи IDE контролера... Е клиента накрая пи една изстудена вода и си купи нов лаптоп... щото му се видя скъпо да му свършим ремонта ние...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

За година и половина има само няколко буквички, които са леко избледняли при мен, но не мисля да ги сменям, защото не ме дразнят.

Коментар

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...K:MEWAX:ITЩо ли чета че пише NEW

Коментар

издържат и поне 10кг.детете въднъж го засякох да седи на лаптопа, проблеми нямаша, добре че беше отворен та седеша на клавиатурата, иначе можеше да замине дисплея
                            АнтиРадар за Андроид

Коментар

@Slavi_Lancia: чети си каквото искаш - аз ти казвам как стоят нещата с е-бей.Чети внимателно: нова, неотваряна, забележка "тествана, че работи", някак си не ми се връзва. Допълнително я дават съвместима с една гора лаптопи, като част от тях са с дъгообразна клавиатура, част - с нормална. Приемам, че продават клавиатури, а не само тази. Производител IBM? WTF??? Ако бяха писали Чикони - да повярвам. Не отричам, че в е-бея понякога излизат сделки, но поне мен ме е страх да пазаря от там..., вярно, $15 са си 21лв, но ... Също пише, че е в "оригиналната" опаковка, а по-долу в описанието, че е в Булк (найлонова торбичка) неоригинална опаковка... Кажи ми, как да вярвам, като само за 5 реда има 6 неточности???
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                              X