Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затрогваща история - детенце нуждаещо се от помощ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Затрогваща история - детенце нуждаещо се от помощ

Здравейте колеги,съжалявам, че темата ми е пълен офтопик, но става дума за доста тъжна човешка драма. Вчера във фирмата, където работя имаше инициатива по набиране на средства с благотворителна цел. Реших да споделя тук за това. Става дума за болно детенце, чиито родители не могат да си позволят скъпата операция на очичките на малката в Германия. Всичко по темата може да прочетет от тук:http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=98869.0Наистина ме затрогна това, че въпреки "вълчите" времена в които живеем много хора помагат. Ако имате няколко свободни минутки прочетете.

1. Не е офтопик! 2. Току що съобщават за този случай по централните новини на Нова телевизия.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Какво мислите колеги,неможем ли и ние да се организираме и да помогнем?Толкова много регистрирани има във форума,дори само една част от тези хора да съберем по някой лев,пак ще се получи добра сума.Какво ще кажете?

Коментар

Парите за момиченцето са събрани и то отива да го оперират!Дано всичко мине успешно! Нека Силата да бъде с него!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Браво и аз сега го прочетох и много се зарадвах за детенцето :D Дано има по често толкова добронамерени хора да се помага на такива които имат нужда от операция в чужбина а нямат финансова възможност
          Cupra Fr

Коментар

Working...
          X