Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изхвърляне на строителни отпадъци

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изхвърляне на строителни отпадъци

Здравейте,правим ремонт в семейното огнище и има строителни отпадъци. Питанката ми е къде могат да се изхвърлят? Няма смисъл да взимам цял контейнер при положение, че всичкия боклук се събира в 10 чувала. Ако някой знае нека да каже мястото където хората с контейнерите ги разтоварват. Ще ги натоваря и ще ги закарам. Предполагам, че срещу някаква такса ще мога да ги изхвърля.Поздрави
    Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Не е редно, но можеш и в самия контейнер, да ги изхвърляш на по малко , че като стане много тежък и чаветата не щат да ги търкалят и немогла колата да ги вдигне. Иначе на бунището нямаш никакъв проблем да ги закараш на бунището. При нас такса не ми искаха.Поздрави
    Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

A чавета с каруци не минават ли? Те знаят какво, как и къде и срещу някаква сума ще ти изхвърлят боклука. Другия вариант е да оставиш чувалите до контейнера, но тогава може да се намери някой "певец" и да ти докара неприятности.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Принципно мога да "наема" някой шофьор на каруца, но няма да имам никаква гаранция къде ще изхвърли товара си, а да си призная честно гледка на произволно изхвърлени строителни отпадъци, дървени дограми, стари метални тръби и т.н. ми бъркат в здравето. Аз съм на мнение, че за да ни е чисто на всички (конкретно и на мен) трябва сам да се погрижа. Та затова питането ми е къде да закарам отпадъците, за да ми е чиста съвестта.

Коментар

Разучаваш, къде има бунище за строителни отпадъци, товариш чувалите и ги отнасяш там. Друг вариант е наемането на контейнер, но ти спомена, че боклука не е чак толкова много. Всички останали варианти ми се струват нецивилизовани и ненормални за Граждани!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
            Разучаваш, къде има бунище за строителни отпадъци, товариш чувалите и ги отнасяш там. Друг вариант е наемането на контейнер, но ти спомена, че боклука не е чак толкова много. Всички останали варианти ми се струват нецивилизовани и ненормални за Граждани!
            Ха ха прав си колега. Ама точно това и аз се опитвам да разбера - къде е бунището? Мисля, че си нямат страница в нета та затова съм се заел да питам...

Коментар

Някъде имаше номера на агенциите по чистотата, можеш да се обадиш и да ги питаш, би трябва да ти помогнат.
              Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

20 лева струва, да речем в Русе. Идват с камионче и ти ги отнасят. Ти трябва да им ги нагласиш само до пътя в чували.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                  20 лева струва, да речем в Русе. Идват с камионче и ти ги отнасят. Ти трябва да им ги нагласиш само до пътя в чували.
                  Да, в интернет е пълно с подобни услуги. А иначе, къде е бунището... разгледай сайта на Столична община, прецени на кой телефон да звъннеш и готово!

Коментар

Vladim написа:
                    А иначе, къде е бунището... разгледай сайта на Столична община, прецени на кой телефон да звъннеш и готово!
                    Това май ще свърши най - добрата работа. Благодаря колега. Ако има някакво позитивно развитие по темата ще напиша какви са стъпките за бъдещите ремонтиращи.Поздрави

Коментар

dvoinikat написа:
                      Това май ще свърши най - добрата работа. Благодаря колега. Ако има някакво позитивно развитие по темата ще напиша какви са стъпките за бъдещите ремонтиращи.Поздрави
                      Да, ще е полезно да се знае, успех!

Коментар

кв. Враждебна. Ако не се лъжа за такъв вид отпадък е по 30лв на тон.

Коментар

Последно за такъв контейнер ми взеха 70лв. Иначе ми се е случвало да изхвърлям и по някой друг чувал директно в кофите. Все пак общината ми взима скромните 600лв. на година, при положение, че от октомври до юни живее само 1 човек в къщата, от юни до октомври 3-ма. Не се чувствам никак виновен.
                          Прикачени файлове
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                          X