Здравейте,правим ремонт в семейното огнище и има строителни отпадъци. Питанката ми е къде могат да се изхвърлят? Няма смисъл да взимам цял контейнер при положение, че всичкия боклук се събира в 10 чувала. Ако някой знае нека да каже мястото където хората с контейнерите ги разтоварват. Ще ги натоваря и ще ги закарам. Предполагам, че срещу някаква такса ще мога да ги изхвърля.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изхвърляне на строителни отпадъци
Collapse
X
-
Не е редно, но можеш и в самия контейнер, да ги изхвърляш на по малко , че като стане много тежък и чаветата не щат да ги търкалят и немогла колата да ги вдигне. Иначе на бунището нямаш никакъв проблем да ги закараш на бунището. При нас такса не ми искаха.ПоздравиFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
-
Принципно мога да "наема" някой шофьор на каруца, но няма да имам никаква гаранция къде ще изхвърли товара си, а да си призная честно гледка на произволно изхвърлени строителни отпадъци, дървени дограми, стари метални тръби и т.н. ми бъркат в здравето. Аз съм на мнение, че за да ни е чисто на всички (конкретно и на мен) трябва сам да се погрижа. Та затова питането ми е къде да закарам отпадъците, за да ми е чиста съвестта.Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Vladim написа:Разучаваш, къде има бунище за строителни отпадъци, товариш чувалите и ги отнасяш там. Друг вариант е наемането на контейнер, но ти спомена, че боклука не е чак толкова много. Всички останали варианти ми се струват нецивилизовани и ненормални за Граждани!Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
20 лева струва, да речем в Русе. Идват с камионче и ти ги отнасят. Ти трябва да им ги нагласиш само до пътя в чували..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:20 лева струва, да речем в Русе. Идват с камионче и ти ги отнасят. Ти трябва да им ги нагласиш само до пътя в чували.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:А иначе, къде е бунището... разгледай сайта на Столична община, прецени на кой телефон да звъннеш и готово!Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Последно за такъв контейнер ми взеха 70лв. Иначе ми се е случвало да изхвърлям и по някой друг чувал директно в кофите. Все пак общината ми взима скромните 600лв. на година, при положение, че от октомври до юни живее само 1 човек в къщата, от юни до октомври 3-ма. Не се чувствам никак виновен.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар