Интерсувам се защото мисля да си купувам (за нова говоря от Jeff с 2 години гаранция) ама се чудя дали е имал някой и как му се струва.Чеох там из мтел характеристики и т.н. ама все пак едно е да я гледаш,а съвсем друго да я ползваш.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой има ли/ползвал ли е Nokia 1110 и какво мисли за нея?
Collapse
X
-
Re: Някой има ли/ползвал ли е Nokia 1110 и какво мисли за не
zfa159 написа:Интерсувам се защото мисля да си купувам (за нова говоря от Jeff с 2 години гаранция) ама се чудя дали е имал някой и как му се струва.Чеох там из мтел характеристики и т.н. ама все пак едно е да я гледаш,а съвсем друго да я ползваш.Благодаря предварително!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
аз гледах че има само 20 мелодиики (не че ми трябват повече) ама дали има възможност да се качват още (през саитовете или от друг тел да изпратят).Иначе аз съм с 3310 и съм доволен ама вече се предава (особено след 3-4 прегазвания с кола и давене в локви)Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:аз гледах че има само 20 мелодиики (не че ми трябват повече) ама дали има възможност да се качват още (през саитовете или от друг тел да изпратят).Иначе аз съм с 3310 и съм доволен ама вече се предава (особено след 3-4 прегазвания с кола и давене в локви)ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Здравей !Аз си взех 1110 от МТел по Коледните промоции. Апаратчето е добро като батерия и клавиатура. Недостатъците са свързани със софтуера - просто този телефон (това е първата ми нокиа) е недомислен. Проблеми: 1. Reminder - ако нагласиш remainder и телефона е изключен - няма да те извести, това ще стане на първото включване. 2. При заключване на клавиатурата дисплея продължава да свети още 10-тина секунди, а е логично, че щом го заключиш нема да го ползваш. Алкателчето (ОТ511) се гасеше на момента. 3. филтрирането на входящите обаждания е сложно - имаш меню NoScreening, в което добявяш нежеланите номера. Няма групи. 4. БИГ проблем - липсва връзка между номера и името на абонатите в указателя - какво има предвид - примерно - звъни ти "Иван" и го включваш в листата NoScreening, и въпреки, че имаш "Иван" в телефонната книга - когато влезеш отново в менюто NoScreening - вътре фигурира само номера, а не име .... И познай к’во се случва като се съберат повече от 3 номера ... Мъка ... Имаше и още дребни недомислици, но това са най-очевидните или поне тези, който най-много ме здразнят.Иначе - батерията му е супер - издържа между 10 и 14 дни (при положение, че нощем е изгасен) в зависимост от минутите разговори Ако не те притесняват изброените недостатъци - купувй )Поздрави, Б. БорисовFiat Tipo 1.6 AGT
Коментар
-
Да именно за слушалка ми трябва и реших че е по-глезен от 1100 а цената е една и съща.Иначе на мен главно заради батерията го харесах защото често ми се налага да пътувам насам-натам и да говоря много и става малко весело.Отедлно 3310-ката вече си е за смяна (тя просто не подлежи на ремонт вече след моите интервенции върху нея....напримр че е с болтчета от HDD (Hard disk) вече защото се разбиха леглата на предишните и за сложих по-дълги за да се захванат).Благодаря!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар