Здравейте нов съм в сайта и не съм наясно много. Наскоро си купих фиат пунто 1,9 ЖТД 2002 година искам ако е визможно да ми кажете мнения за тази кола по възмойност всичко за таблото има много крушки дето не знам за какво са и за двигателя казаха ми че бил доста капризен за ходова част вопще вичко искам да знам за тази кола се пак си е моита тряба да я познавам мн добре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
купих си Фиат Пунто 2002 година !!
Collapse
X
-
Имам и едно друго запитване колата я зех от Перник а аз сум в Добрич.Купих си нови зимни гуми и на сам колата стига 140 и почва много да тресе сякаш ще се разглоби отидох в един сервиз и ми казаха че джантите са прави гумите също самоче са напомпани на 3 атмосфери и казаха че може да е от това не съм успял да я пробвам още защото няма каде в добрич и искам да питам като я пробвам и пак тресе какви са другите варианти?
Коментар
-
Честито за придобивката и добре дошъл у форума!Тресене може да се получи единствено от небалансирани гуми, криви джанти, балон на някоя от гумите...Щом гумите са нови, балон е малко вероятно, но все пак от Перник до Добрич дупки много... кой знае.Сваляха ли ти и 4-те гуми да ги гледат за баланс?Ако са го направили и казват, че няма нищо, иди в друг сервиз за гуми. Няма от какво друго да е.П.П. Де го намери тоз ФИАТ в Перник!? Мислех, че само Голф има там
Коментар
-
Честито и от менВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар