Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо се трият теми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо се трият теми

Защо след като пуснах напълно редова тема, баз тя да бъде в разрез с правилата на форума, бе преместена в коша и посли ИЗТрИТА?КЪДЕ мИ ОТИВАТ ПрАВАТА ВА ПОТрЕбИТЕл ДА ИЗКАЗВАм СВОбОДНО СлОВАТА СИ

Mitko написа:
    1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
    В темата ми нямаше нищо вулгарно и непристойно, просто тема за гласуване - чиста и проста анкета.

Коментар

Е нали точно ти, Митко отговори първи...Значи си сметнал, че не е спам или др...Може да се върне темата, ако ти искаш

Коментар

Според мен не е редно модератор да трие тема, в която администратора е изказал мнение. Просто споделям от опит.
        Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
        Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Според мен в клуб с модератор няма свобода на словото. За какво беше темата?

Коментар

Sko написа:
            Според мен не е редно модератор да трие тема, в която администратора е изказал мнение. Просто споделям от опит.
            Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 пародия
            селото се оказа точно в града

Коментар

$ abarth $ написа:
              Sko написа:
              Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 пародия
              Колеги преди да давате оценки за модератора (в случая това съм аз), моля първо прочететедобре, кой, какво и що! Както колегата deqnak сам е споделил в поста си по-нагоре - той е изтрил темата! Както можете да проверите този колега, също като Mitko еадминистратор. Така, че не закачайте модератора! Моля, моля! А относно свободата на словото - поне в този форум се стараем да спазваме Добрия тон, което от време на време налага да се премахват някои нецензурни постове! Моля различавайте свобода от слободия!Поздрави, винаги готов да Ви модне - kiro_of_the_day!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Беше напълно редова тема с прикачена към нея анкета.

Коментар

Mitko написа:
                  blondy_driver написа:
                  Беше напълно редова тема с прикачена към нея анкета.
                  Която пренся чисто лечен конфликт между мен и теб във форума, което не е редно. Форума не е "Шок" или "Жълт Труд".

Коментар

ей вие не бяхте ли приятели !!! в името на фиатките ,редно е да се помирите .p.s.извинете че взимам отношение по въпроса!
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                    X