Здравейте,позволявам си да се пробвам да съм полезен на някой който се чуди дали става предна броня от мареа на браво ( различно от ХГТ ), както се чудих аз преди да се реша да си купя бронята от мареа и да се хварля в боя.Тъй като моята на бравото беше леко понатрошена (снимка 1 ) реших да сложа тази на мареа тъй като на мен лично по ми харесва от оригиналната браво.Та , за всички който не знаят бронята от мареа е по къса от тази на браво и брава с 3 см (снимка 2)Какво направих аз?! след като махнах старата броня и сложих новата мареа на photo shop направих следното експериментче. взех крайните 3 см от старата броня и ги донадях на новата броня за да видя как ще изглежда (снимка 3)след като видях че има надежда отрязах крайните 3 см от старата броня и с по 3 болтчета я закачих на новата броня. Тъй като парчето от старата броня има една издутина ( от черната ивица - отбелязано на снимка 4 ) я отрязах След това облепих външната страна на снадката с хартиено тиксо и залях вътрешната страна с епоксидна смола (снимка 5).Като засъхна смолата следваше здраво шкуране и китосване от външната страна на снадката на двете брони (снимка 6)Тъй като долните части на двете брони са значително различни изпозвах малко въображение и с намазана с смола марля пооформих бронята (снимка 7)След като докитосах навсякъде, с водна шкурка смъкнах лака и я пратих на боя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
броня от мареа на браво - преработка
Collapse
X
-
добре е станало,според мен ако беше пръснал лаисните на бронята черни щеше да стои още по добре.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:добре е станало,според мен ако беше пръснал лаисните на бронята черни щеше да стои още по добре..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Racer GT написа:добре е станало,според мен ако беше пръснал лаисните на бронята черни щеше да стои още по добре.Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
-
Супер е станало колега. Обаче искам да те питам в двата края отдолу има дупки на бронята където се хваща отдолу за едни вертикални колонки които са пред колелата.На бронята от мареа съвпадат ли?Имам усещането че бяха много в края точно където си правил снадката.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Ако може аз да отговоря...защото преди седмица минах по същия път. Майстора ,който ми преправи бронята подходи точно по същия начин, като добави части от оригинална броня/някаква счупена и изхвърнена ,но със здрави краища/. Та при така поставената броня, без да се бута назад, дупчиците за монтажа и към купето на колата съвпаднаха напълно!Казвам това с забележката, че така се случи при мойта кола...дано и при колегата така добре да се е напаснало?!Имам въпрос: с марейските гривни ли монтира халогените или ползва тези от бравото?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Ако може аз да отговоря...защото преди седмица минах по същия път. Майстора ,който ми преправи бронята подходи точно по същия начин, като добави части от оригинална броня/някаква счупена и изхвърнена ,но със здрави краища/. Та при така поставената броня, без да се бута назад, дупчиците за монтажа и към купето на колата съвпаднаха напълно!Казвам това с забележката, че така се случи при мойта кола...дано и при колегата така добре да се е напаснало?!Имам въпрос: с марейските гривни ли монтира халогените или ползва тези от бравото?Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар