Нека да не прехвърляме вината върху гумите . С тия гуми е дошла колата от Италия и с тия гуми си я карах от пролетта и лятото. В началото на септември задната лява гума направи буза и за това сложихме тая износената докато сложа зимните гуми . Вината както писах и по горе основно си е моя че е трябвало да предвидя и такова излизане насреща ми от завоя , но аз не съм съобразил . Гумите си имат добър грайфер и да не търсим вината в тях. Сега на новото Стило ще си му сложа четирите зимни гуми които са само на няколко хиляди километра ,но пак казвам не бива да се разчита само на гумите , ами и на задкормилното устройство . :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горд собственик на СТИЛО :
Collapse
X
-
Днес ми изникна един въпрос! Тъй като колата е в сервиз и и се сменят ролките. Бях закупил оригинален комплект ФИАТ от АХМ-АУТО и се оказа, че малката паразитна ролка в комплекта не става за моята кола?! Не успях да си обясня причината. Ролката която ми свалиха от колата е метална с голяма кухина а тази пластмасовата е ...пластмасова...без кухина...?! В магазина им излиза за моята кола пласмасова ролка. А тази дето ми я свалиха от колата като гледам дори е оригиналната?! Някакви идеи откъде дойде разминаванетоПС Поредния изненадан майстор Като видя тампона на ск вече свален и се почеса и реши да ме попита защо го сменям той си бил здрав Очаквах този въпрос с нетърпение за да се направя на много разбиращ. Човека остана доста изненадан, а аз пък доволенRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ролките действително са два вида . При мен се получи същото и трябваше да отида в магазана та ми я смениха . Сега за новото Стило ми дадоха и метална отделно та ако се наложи да е такава да могат веднага да ми я поставят а другата ще им я върна и ми върнат 15 лв колкото струва . Имало доста такива случаи според тях.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар