коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горд собственик на СТИЛО :
Collapse
X
-
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Пак ще пусна пост, но... Отправям молба към колегите от Бургас за читав сервиз. Искам да сменя тампона на стилото и още някой дреболии. Сега завъртях 2-3 телефона, но нито един сервиз не ми допадна. Във фирмения на фиат неискат да правят поправки с мои части (което не ме изненадва), а други сервизи незнам. Ако някой мопже да ми препоръча добър майстор...ПС. Единия при който ходих на живо и се отказах от него каза така. "Нека да разглобя колата, да видя къде е ремъка и как е сложен и после ще ти кажа колко ще струва!!!"Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
kiselo написа:Пак ще пусна пост, но... Отправям молба към колегите от Бургас за читав сервиз. Искам да сменя тампона на стилото и още някой дреболии. Сега завъртях 2-3 телефона, но нито един сервиз не ми допадна. Във фирмения на фиат неискат да правят поправки с мои части (което не ме изненадва), а други сервизи незнам. Ако някой мопже да ми препоръча добър майстор...ПС. Единия при който ходих на живо и се отказах от него каза така. "Нека да разглобя колата, да видя къде е ремъка и как е сложен и после ще ти кажа колко ще струва!!!"
Коментар
-
След абсолютно некоректното им отношение на никого не бих препоръчал да стъпва там.Като сервиз може и да работят добре,но в отношение с клиентите и ценообразуване са пълна трагедия.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=360973#360973
Коментар
-
mnpenchev
kiselo Има едни момчета дето много разбират и много фиатки правят, знам че и в форума влизат, аз там си правя колата и съм супер доволен от тях. Сервиза се намира срещу магазин Плюс в славейков - до мотоексперта има и автомивка, ще го намериш.Аз от кафеджиев съм супер недоволен, мотаха ме 3 часа, нищо не свършиха и накрая ми взеха 20 лева. Е на това му казвам обслужване.
Коментар
-
коцев написа:Колега kiselo честито и от мен . Бих ти препоръчал да прочетеш моята тема по надоло УДАРИХ СТИЛОТО и да ти обърна внимание, че на сух път Стилото се държи чудесно, но на мокър и хлъзгав път ще имаш проблеми. Ударих моето със скорост не повече от 60км ,но правейки тройно разминаване и набиране на кал с десните гуми колата стана почти неуправляема и стана това което не трябваше да става. Вината си остава моя защото не отчетох, че ръми дъжд и вече внезапното спиране не става така както при сух път . Тъй че имай едно на ум. Дано не те постигне моята участ и да си я караш със здраве .Аз си купих друго Стило, но вече си имам едно на ум за стабилноста му на пътя.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
коцев написа:Да ,задната лява беше износена и тъкмо се канех да слагам другите джанти със зимните гуми,но не търся толкова вина в гумите ,колкото в мене си че не предвидих, че от завоя може да ми изкочи кола . Ако бях карал вместо със 60 с 40-50 км може би щях да спра сравнително леко.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
коцев написа:Да ,задната лява беше износена и тъкмо се канех да слагам другите джанти със зимните гуми,но не търся толкова вина в гумите ,колкото в мене си че не предвидих, че от завоя може да ми изкочи кола . Ако бях карал вместо със 60 с 40-50 км може би щях да спра сравнително леко.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар