Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся навити да поиграем баскетбол!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

К’во да заповядват ... виж, че от нащо форум, само Оги е сериозен ... Разни други младежиса писаха, че ще дойдат, ама ... дострашало ги е, като са разбрали колко сме се професионализирали ... ако има такава дума :D
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

аре бе фиатисти: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...776#post872776
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
        да разбирам че довечера няма да играем?

Коментар

Така ... тази неделя - 01.05.2011 г. - Зала Раковски. Добре дошли са нови попълнения ... да не кажа, че ще им даваме и по 1 кисело мляко вредни. До момента сме 6 човека сигурни ... надяваме се за още 4ка поне. Телефона ми го има ... ако има нещо - звънкате Оги ако прочете писанието ми, ш’ го замоля да промени първият пост А много ми се играе ... Неделя няма да пуша да мога да тичам :D
          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
            Така ... тази неделя - 01.05.2011 г. - Зала Раковски. Добре дошли са нови попълнения ... да не кажа, че ще им даваме и по 1 кисело мляко вредни. До момента сме 6 човека сигурни ... надяваме се за още 4ка поне. Телефона ми го има ... ако има нещо - звънкате Оги ако прочете писанието ми, ш’ го замоля да промени първият пост А много ми се играе ... Неделя няма да пуша да мога да тичам :D
            И аз съм на линия :D Кисело мляко ще си нося 21:00 в залата нали?

Коментар

Е малко по-рано да се преоблечем де ... от 21:00 ни започва времето ...
              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

8 човека се очакват : )
                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                  8 човека се очакват : )
                  юни месец стана... желаещи? ... некое даскало?...

Коментар

Събирате ли се още да играете?Ние сме 3-ма души и сме сериозни. Ако има други играчи, които са сериозни можем да се уговорим и да започнем да играем.Иначе понякога ходим да играем в математическата на Раковски, а също така и в едно друго училище - май беше 51- во.

Коментар

И на мен ми се играе баскет,футбол,волейбол каквото дойде.Ако има мераклий бургазлий да драснат едно.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                        И на мен ми се играе баскет,футбол,волейбол каквото дойде.Ако има мераклий бургазлий да драснат едно.
                        ами от 1 до 10 юли съм в Бургас, ако има желаещи за баскет? :Dи после по капаните

Коментар

Утре - 15.11.11г. откриваме зимният сезон от 20 : 00 в зала Триадица. Всички желаещи нека вече да се записват на sofiabasket.comНови ентусиасти са добре дошли, те първа започваме едно ново начинание Поздрави !П.П. : Може и да лайкнете страницата във фейсбук със същото име за обновления !
                          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                            Утре - 15.11.11г. откриваме зимният сезон от 20 : 00 в зала Триадица. Всички желаещи нека вече да се записват на sofiabasket.comНови ентусиасти са добре дошли, те първа започваме едно ново начинание Поздрави !П.П. : Може и да лайкнете страницата във фейсбук със същото име за обновления !
                            Е, то това утре е като гледам сега в момента ... Ама като съм кьорав... Хем си видях личното, и още не съм се регистрирал, срам...

Коментар

Айде който иска ... да лайкне фейсбук страницата http://www.facebook.com/pages/SofiaB...79608682071545
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

dannybo написа:
                                За футбола, който уж е по-популярен спорт не успя да се събере отбор, та за баскетбола..........
                                Аз съм също "За" футбол
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X