Издирвам пенсионирани баскетболисти, или просто любители, на които им се играе. Идеята е да се съберем 10-12 човека и веднъж-два пъти месечно да се събираме в зала и да играем сериозна игра. Естествено ще бъде събота или неделя, за да можем всички да сме свободни и да бъде наистина нещо сериозно. Става въпрос за 5 на 5 чист баскетбол на цял терен, а не импровизираният стрийтбол ... Мечтата ми е т’ва да стане и след година примерно да спретнем отбор за аматьорската лига !За зала ми хрумва Триадица, като примерно ще бъде нещо от сорта на 10тина лева на човек, но още не съм проверил точно ... В момента в който видя, че има интерес ще поразуча по-сериозно. Към модераторите моля темата да остане в общи, за да може да я мернат повече хора ! Очаквам коментари, мнения и най-вече желаещи, защото ми се играе адски много
Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org-------------------------Януари 2011, всяка неделя, от 19 : 30 часа на Локомотив София имаме по час и половина !МОЛЯ, всички да си носят по една бяла и една черна тениска, за да можем да се различаваме в играта ! За връзка с мен - 0893 58 14 41 - ИлиянСледете темата за допълнителна информация.
![Mr. Green](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Коментар