Ако зависеше от теб щеше да ти се наложи да избираш - детска болница или възстановяване на паметника (например).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за разрушаването на Бузлуджа?
Collapse
X
-
ls1 написа:Ако зависеше от теб щеше да ти се наложи да избираш - детска болница или възстановяване на паметника (например).Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Би било хубаво да има пари за всичко. И за болници и за детски градини ..... и за поддържане на улиците чисти, а и за паметниците .... Естествено е хубаво да се почне от важните неща, но не трябва всичко, което е изградено да се оставя на "самосъхранение", ако мога така да се изразя.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
2000_16V написа:Би било хубаво да има пари за всичко. И за болници и за детски градини ..... и за поддържане на улиците чисти, а и за паметниците .... Естествено е хубаво да се почне от важните неща, но не трябва всичко, което е изградено да се оставя на "самосъхранение", ако мога така да се изразя.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Моето мнение е, че трябва да се премахне това недоразумение. Лошото е, че и това ще струва бая пари.Реставрация - може, с членския внос на комунягите, или пък с "волни пожертвования", те са по тая част.Някой може ли да ми обясни за какво изобщо е било построено това нещо?А тоя дето го е писал това определено нещо му хлопа:http://strannopriemnicata.blogspot.com/2008/08/blog-post.html"този шедьовър на тоталитарното комунистическо изкуство" - е..си шедьовъра, е..си изкуството, мегаломания."но бих сравнил разрушаването му с мисълта за разрушаване на египетските пирамиди""...но въпреки това никой не оспорва художествената и историческата им стойност - например Тадж Махал."Да сравняваш Тадж Махал и египетските пирамиди с това... "...е изграден със средства от републиканския бюджет и волни пожертвования""...че всеки месец са им удържали по 50 стотинки за изграждането му"На това му казвам аз волни пожертвования.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Май е по-добре да се приватизира и да се направи от него дискотека или чалготека. На никой няма да пречат децибелите и веселието може да продължава до изгрева на слънцето. А който се напие, отвън поляни колкото искаш и чистият въздух ще помага за бързото изтрезняване! :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Според мен сме страшно прост народ и такъв ще си останем, докато хората които живеят в чужбина, не започнат да се връщат и да ни култивират! А до тогава - на това място ще стане един прекрасен хотел / музей или нещо което да привлече туристи и фенове на културния туризъм!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
nikolovvd написа:Май е по-добре да се приватизира и да се направи от него дискотека или чалготека.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
И хотел може да се направи и дискотека, ама запитахте ли се кой ще отиде там? Сега не ми се рови да гледам кой град е на6лизо,(Казанлък ако не се лъжа) ама едва ли някой ще се юрне на 50км за да отиде на дискотека, да не говорим, колко след това ще карат пияни.За хотел няма какво да говорим. Няма да си из6ие инвестицията никога.п.с. като се замисля и за музей не става, какво ще предлага тоя музей? Портретите на Тодор Живков, Ленин и т.н. ?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:И хотел може да се направи и дискотека, ама запитахте ли се кой ще отиде там? Сега не ми се рови да гледам кой град е на6лизо,(Казанлък ако не се лъжа) ама едва ли някой ще се юрне на 50км за да отиде на дискотека, да не говорим, колко след това ще карат пияни.За хотел няма какво да говорим. Няма да си из6ие инвестицията никога.п.с. като се замисля и за музей не става, какво ще предлага тоя музей? Портретите на Тодор Живков, Ленин и т.н. ?Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Каквото и да си говорим, каквито и политически възгледи да има всеки от нас, сегашното състояние на паметника е варварщина, която показва, най-малкото, че нямаме култура като народ. То, и концлагерите никой не ги одобрява, но не са ги срутили, а стоят и до днес и може да се видят, за да напомнят, дори и с лошо, за миналото...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
И там се случва същото, като с Мавзолея. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%....jpgКакво му беше грозното, не разбирам? Само това, че децата ни нищо няма да знаят, за истинската ни история, такава, каквато е била. А ще учат изкривените разбирания на побъркани историци и политици. Като например - В България е нямало Турско робство, имало е Турско присъствие. Нямам думи просто. А следващите поколения, изобщо ще забравят.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар