Интересно ми е колко хора знаят какво аджеба се е случило на Бузлуджа и какво общо има с това, което се е случило след ВСВ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за разрушаването на Бузлуджа?
Collapse
X
-
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D0%B7%D0%BB%D1%83%D0%B4%D0%B6%D0%B0"П аметникът на Бузлуджа е най-големият идеологически паметник в България. "Ами дайте да построим по един такъв мегаломански паметник за всяка регистрирана партия.Това нещо е по-голямо от Шипка, а кое според вас е от по-голямо значение?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D0%B7%D0%BB%D1%83%D0%B4%D0%B6%D0%B0"П аметникът на Бузлуджа е най-големият идеологически паметник в България. "Ами дайте да построим по един такъв мегаломански паметник за всяка регистрирана партия.Това нещо е по-голямо от Шипка, а кое според вас е от по-голямо значение?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Въпрос на гледна точка. По мегаломанка партия от БКП/БСП няма и това е факт. Няма окръжен град, където да не е построена резиденция. А колко паметници на Ленин и Г.Димитров бяха направени и то по 5-10 метра минимум. Да не говорим, че във всички населени места ценралните улици и площади бяха кръстени или В.И.Ленин или Г.Димитров. Как се казваше пл.Чаталжа във Варна, а улицата пред Общината (Партийния дом) или улицата от центъра към летище Варна? Спомняш ли си?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Въпрос на гледна точка. По мегаломанка партия от БКП/БСП няма и това е факт. Няма окръжен град, където да не е построена резиденция. А колко паметници на Ленин и Г.Димитров бяха направени и то по 5-10 метра минимум. Да не говорим, че във всички населени места ценралните улици и площади бяха кръстени или В.И.Ленин или Г.Димитров. Как се казваше пл.Чаталжа във Варна, а улицата пред Общината (Партийния дом) или улицата от центъра към летище Варна? Спомняш ли си?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:trace написа:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D0%B7%D0%BB%D1%83%D0%B4%D0%B6%D0%B0"П аметникът на Бузлуджа е най-големият идеологически паметник в България. "Ами дайте да построим по един такъв мегаломански паметник за всяка регистрирана партия.Това нещо е по-голямо от Шипка, а кое според вас е от по-голямо значение?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
@trace: И аз се опитвам да обясня, че комунизма съм го видял при това достатъчно от близо и нямам желание да финансирам музей в негова чест. Определено предпочитам парите от моите данъци да отиват за детски градини и паркове, но не и възстановяването на комунистическите мегаломански мастодонти-паметници.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Някъде бях чел че мавзолея на Г.димитров е бил постоен за три дни , ТРИ ДНИ, а Бакърджиев със съвременна техника не можа за една седмица да го събори. Та за това трябваше да си остане паметник на здравото строителство , а не като сегашните згради още не минал акт 16 и те падат от самосебе си . Пример пресен козирката на аерогарата . :D :D
Коментар
-
коцев написа:Някъде бях чел че мавзолея на Г.димитров е бил постоен за три дни , ТРИ ДНИ, а Бакърджиев със съвременна техника не можа за една седмица да го събори. Та за това трябваше да си остане паметник на здравото строителство , а не като сегашните згради още не минал акт 16 и те падат от самосебе си . Пример пресен козирката на аерогарата . :D :D
Коментар
-
Общото е че все през комунистическо време са строени, а разликата Дидко е че га умре Г.Димитров беше преди 60 години и техниката не беше така навлязла и мавзолея е бил направен според теб за 7 дни , а сега 50 години по късно когато човек и в космоса полетя и техниката е на най високо ниво то събарянето отне повече време от построяването . Така че правете си извода как се е строило тогава и как се руши сега .
Коментар
-
Immortal написа:coolio, наистина ли питаш?Все едно да питаш какво е общото между раждането на Исус Христос и християнството...Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар