Какво ви е мнението днес реших да използвам хубавото време и да се разходя до ветрогенераторния парк и същевременно Бузлуджа е няма такова вандалство всичко е опоскано и окрадено докрай.http://strannopriemnicata.blogspot.c...blog-post.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за разрушаването на Бузлуджа?
Collapse
X
-
оня ден гледах, че сме се прочули и в братска Русия....http://www.fishki.net/comment.php?id=78113Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ами щом Гоце и БСП са допуснали да се стигне до тук и не пазят символите на техните партии ние обикновенните граждани какво можем да направим? серГЕЙчо може всяка година да чества празници там но не му пука какво става с този паметник...Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Коментар
-
Мисля че това е един ’динамичен’ паметник. Преди е бил лъскава фасада вдигната с робски труд, сега е руина разграбена от народа си. Тъй че паметника в момента е един съвременен паметник на нашето време. Не искам изкуствено да го възстановяваме. Нека който иде да види и разбере кои сме и какви сме в момента.
Коментар
-
icomirGT написа:Според мен паметниците не трябва да се рушат независимо по кое време сa строениRenault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
////Punto//// написа:И аз така мисля. Все пак, това е част от историята ни. Трябва да се реставрира според мен.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Много често чувам едно изречение"какви разкошни места има в другите държави, а в Нашата няма такива" Аз определено не съм съгласна с това, България е рай, но трябва да го обходиш. Всички паметници са свързани с нашата история и това което сме .Но за Жалост след някои странични дразнители(алкохола -например и други неща като .....)се проявява излишна агресивност и последиците са тези. Дори и да бъдат възстановени- те отново ще се превърнат в сегашните развалини. Ако ние нямаме съзнание да запазим това което имаме, какво правим тогава???
Коментар
-
kontrakciqta написа:ами щом Гоце и БСП са допуснали да се стигне до тук и не пазят символите на техните партии ние обикновенните граждани какво можем да направим? серГЕЙчо може всяка година да чества празници там но не му пука какво става с този паметник...
Коментар
-
Humppa
Не би трябвало да се разрушава Бузлуджа. Сградата е големичка, намира се почти в средата на България, би могла да се използва за нещо полезно...
Коментар
-
ls1 написа:Мисля че това е един ’динамичен’ паметник. Преди е бил лъскава фасада вдигната с робски труд, сега е руина разграбена от народа си. Тъй че паметника в момента е един съвременен паметник на нашето време. Не искам изкуствено да го възстановяваме. Нека който иде да види и разбере кои сме и какви сме в момента.
Коментар
-
Humppa
Защо да не превърнат паметника Бузлуджа във вертолетна база за спешна помощ.Да се изгради до паметника площадка за вертолет, да се оборудва паметникът с необходимата медицинска апаратура и т.н.Може паметника например да се превърне в обсерватория; в база на Планинската спасителна служба; в учебна база на училището за планински водачи...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар