Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Завърших!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

чИститУ сега най вероятно ще поработиш малко в България и ще избягаш в някоя ДЪРЖАВА както повечето
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Честито с пожелание за успешна професионална реализация!
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

stefaka222 написа:
        чИститУ сега най вероятно ще поработиш малко в България и ще избягаш в някоя ДЪРЖАВА както повечето
        Ама не знаеш колко си прав...Вече няколко месеца си търся работа по специалността ,но няма да казвам колко фирми предлагат такава...А да не говорим ,че като им звънна(защото те не се сещат ) ми искат 3 години стаж...Именно това е грешката в БГ образованието - само теория ,а никакъв стаж(практика)...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Честито! Искрено ти завиждам. И на мен ми предстои завършване, но кофти късмет един изпит ме врътка вече една година. Дано и аз да имам късмета да взема дипломката накрая. :D
          Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
          -------------------------------------------------------------

Коментар

2000_16V написа:
            Честито! Искрено ти завиждам. И на мен ми предстои завършване, но кофти късмет един изпит ме врътка вече една година. Дано и аз да имам късмета да взема дипломката накрая. :D
            Е то и при мен беше голям цирк...Един от изпитите го взех от осмият път...Макар и тривиално да звучи ,нещо не го кефех декана и се заяждаше ,то не само с мен де...Има хора дето 7 години се явяват и пак не ги пуска...Но с малко инат се получиха нещата...Пожелавам ти да си вземеш изпита и да се дипломираш!!!
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Честито и от мен! Дано да си намериш работа, която да я вършиш с удоволствие! :D

Коментар

оо честито и от мен колега .. това е голям + за напред успех

Коментар

Честито, колега :D
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
                  X