Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за оправяне на надраскано стъкло? - Частично оправено.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dannybo написа:
    Днес закарах колата при един майстор, който много го хвалят по форумите. И като качество, и като цени, позициите са му високи .
    Я дай някакви кординати, може и на лс. Предполагам може да оправи драскотина от външната страна.

Коментар

като сте доволни от някой мастор спокойно споделяйте координатите мув случая не става въпрос за реклама
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
        като сте доволни от някой мастор спокойно споделяйте координатите мув случая не става въпрос за реклама
        Възстановяване на спукани автостъкла без демонтаж на стъклото: гр. Пловдив, зад р-т "Чадърите", тел. 0888 96 95 41 и 0899 20 24 24Ползвах услугите му, много съм доволен.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

vital написа:
          Я дай някакви кординати, може и на лс. Предполагам може да оправи драскотина от външната страна.
          Майсторът е в един от гаражите на Ауто Италия на бул. Христофор Колумб. В двора има и сервиз на Евроинс. Идвайки от Дружба, веднага щом се мине сградата на Нова ТВ следва Ауто Италия. Между двете сгради има бариера от страната на АУ. Минава се през нея и в дъното след 30 м от дясната страна е сервизът за ремонт на стъкла. ASG Bulgaria, София, бул. Христофор Колумб 43Стоян николов - 0898586363Имай предвид, че цените стартират от 65 лв за малка пукнатина. Моето надраскване беше по-голямо и платих 78 лв. Като цяло, ако цената на ремонта надвишава 50% от стойността на ново стъкло, не си заслужава да се прави.
          преди - TIPO
          сега - VOLVO XC60

Коментар

snake написа:
            Sev написа:
            Възстановяване на спукани автостъкла без демонтаж на стъклото: гр. Пловдив, зад р-т "Чадърите", тел. 0888 96 95 41 и 0899 20 24 24Ползвах услугите му, много съм доволен.
            Това мисля е нашия INTEGRALE от форума ни. Аз съм му ползвал услугите преди 3 години без да знам, че е той и останах много доволен. Все още стъклото е перфектно!

Коментар

Така и така има тема по въпроса, да споделя и аз. При мен се надраска задното стъкло, след като пуснах чистачката без да видя, че се разпаднала (италианска му работа - кой ти мисли за чистачките, важно е да е бегачка ). В резултат има едни дъгообразни бразди на стъклото, направени от чистачката, както си е била без перо и буквално все едно е остъргала стъклото. Дали може да се оправи или да си карам така (както и правя от повече от година, не ми пречи) ?
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Че може да се оправи, може. Зависи колко те дразни и колко пари си готов да отделиш за това. Иначе днес майстора като го слушах останах с впечатление, че пукнатините са много по-предпочитани и лесни за оправяне, в сравнение с драскотините.
                преди - TIPO
                сега - VOLVO XC60

Коментар

Working...
                X