Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някои може ли да микаже нещо за TEMPRA 1.9D

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някои може ли да микаже нещо за TEMPRA 1.9D

Колеги някои може ли да ми каже нещо за TEMPRA 1.9D.Малко инфо за двигател, как се държи и т.н.?Добър ли е този двигател или не ?Като цяло за колата?
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Ами аз карам от 3г. темпра с този мотор.И понеже питаш за мотора конкретно, аз съм на около 35000км без никакви проблеми около него. Скоро смених термостата, ремъци и ролки не броя - то беше в началото.Разход засичах съвсен наскоро - 5,8/100км смесен пробег, по-скоро градски.Иначе е пъргав, особено като "разпали" турбината е удоволствие Естествно това са субективни преценки, зависи с какво го сравняваш, обаче аз съм страшно доволен от "печката" Дреболиите около темпрата обаче при мен не са цвете, грозните пластмаси поскръцват, ламарините не са добре но като цяло си харесвам "талигата"
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Мерси колега

мерси колега , то това за пласмасите и др нещя си е ясно маи за всяка темпра да ти кажа честно .Но нали знаеш ако ти се занимавам и най-вече ако имаш време се оправят тези неща
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Re: Мерси колега

soulkeeper написа:
        мерси колега , то това за пласмасите и др нещя си е ясно маи за всяка темпра да ти кажа честно .Но нали знаеш ако ти се занимавам и най-вече ако имаш време се оправят тези неща
        Така е ама си е свързано с време. Сега например ми скърца предната дясна врата - скърца като я размърдаш нагоре/надолу при затворено положение. Естествено и при неравности. Ако прикарам вратата навътре с машинката спира. Ама почва да се затваря по-трудно... Сега какво, да сменям уплътнението на вратата ли?!? Гледам да съм над тея неща, важното е да върви, което и прави. Не че не ме дразнят, де...Зимата пали преди да я погледна - парадокс, ама с никоя бензинова кола не съм карал по-леки зими.
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
        X