Какво правите като почват да ви осветяват за да мръднете в друга лента? На магистралата - ок няма как да се движиш бавно в лява лента, но в града според мен е много тъпо да караш с 90 при позволено 80 и да почнат да ти намигат! Аз обикновенно или намалям докато тръгнат отдясно да ме изпреварват и после газ до дупка , или ако видя, че колата е по бавна от моя фиатец го пускам да мине и после аз почвам да светя!Но в крайна сметка си е най-яко ако колата която карам е с теглич отзад!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или против "присветването" с фарове?
Collapse
X
-
Re: За или против "присветването" с фарове?
rebel написа:Какво правите като почват да ви осветяват за да мръднете в друга лента? На магистралата - ок няма как да се движиш бавно в лява лента, но в града според мен е много тъпо да караш с 90 при позволено 80 и да почнат да ти намигат! Аз обикновенно или намалям докато тръгнат отдясно да ме изпреварват и после газ до дупка , или ако видя, че колата е по бавна от моя фиатец го пускам да мине и после аз почвам да светя!Но в крайна сметка си е най-яко ако колата която карам е с теглич отзад!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Тоя дето ти присветва да се отместиш от дадена лента се нуждае от опреснителни курсове. За съжаление много водачи не знаят, че в населено място водачът може по свое осмотрение на избира лентата за движение независимо от скоростта, с която се движи или нещо друго. Точната формулировка всеки може да си я прочете. Та на такива не обръщам абсолютно никакво внимание.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
mnpenchev
paralesa написа:ВИНАГИ СЕ КАРА В ДЯСНА ЛЕНТА,КОГАТО Е СВОБОДНА,ОСВЕН В СЛУЧАЙТЕ,КОГАТО СЕ НАБЛИЖАВА КРЪСТОВИЩЕ-ТОГАВА СЕ ЗАЕМА НАЙ-УДОБНАТА ЛЕНТА!!!venco67 написа:Тоя дето ти присветва да се отместиш от дадена лента се нуждае от опреснителни курсове. За съжаление много водачи не знаят, че в населено място водачът може по свое осмотрение на избира лентата за движение независимо от скоростта, с която се движи или нещо друго. Точната формулировка всеки може да си я прочете. Та на такива не обръщам абсолютно никакво внимание.
Коментар
-
venco67 написа:Тоя дето ти присветва да се отместиш от дадена лента се нуждае от опреснителни курсове. За съжаление много водачи не знаят, че в населено място водачът може по свое осмотрение на избира лентата за движение независимо от скоростта, с която се движи или нещо друго. Точната формулировка всеки може да си я прочете. Та на такива не обръщам абсолютно никакво внимание.
Коментар
-
mnpenchev написа:paralesa написа:ВИНАГИ СЕ КАРА В ДЯСНА ЛЕНТА,КОГАТО Е СВОБОДНА,ОСВЕН В СЛУЧАЙТЕ,КОГАТО СЕ НАБЛИЖАВА КРЪСТОВИЩЕ-ТОГАВА СЕ ЗАЕМА НАЙ-УДОБНАТА ЛЕНТА!!!venco67 написа:Тоя дето ти присветва да се отместиш от дадена лента се нуждае от опреснителни курсове. За съжаление много водачи не знаят, че в населено място водачът може по свое осмотрение на избира лентата за движение независимо от скоростта, с която се движи или нещо друго. Точната формулировка всеки може да си я прочете. Та на такива не обръщам абсолютно никакво внимание.
Коментар
-
Особенно на магистралата съм имал доста случай, в които тръгвам да изпредварвам някакъв ТИР и когато вече съм на средата на ТИР-а ме настига някой бързак, и почва да ми свети постоянно. В тая ситуация намалям още повече и го изпредварвам супер бавно, за да му е гадно на изключително много бързащия. Като толкова много бързат да си купят самолет, с него няма кой да му се пречка.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
dani389 написа:Карам си по правилата ами не да свети ако иска и да свири и да пее неми пука все едно не съм го видял.тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
mnpenchev
fiatmaniak написа:Особенно на магистралата съм имал доста случай, в които тръгвам да изпредварвам някакъв ТИР и когато вече съм на средата на ТИР-а ме настига някой бързак, и почва да ми свети постоянно. В тая ситуация намалям още повече и го изпредварвам супер бавно, за да му е гадно на изключително много бързащия. Като толкова много бързат да си купят самолет, с него няма кой да му се пречка.
Коментар
-
Re: За или против "присветването" с фарове?
paralesa написа:и как тъй определяш коя кола е по-бърза ВИНАГИ СЕ КАРА В ДЯСНА ЛЕНТА,КОГАТО Е СВОБОДНА,ОСВЕН В СЛУЧАЙТЕ,КОГАТО СЕ НАБЛИЖАВА КРЪСТОВИЩЕ-ТОГАВА СЕ ЗАЕМА НАЙ-УДОБНАТА ЛЕНТА!!! А с колко според теб трябва да кара линейка,патрулка и т.н с пусната сигнализация?! А ако тоя зад теб кара болен човек??? Ти изобщо замисляш ли се,че не си сам на пътя и не всеки е длъжен да се съобразява с теб? Пак казвам -когато е свободна лявата лента,никой не оправдава да караш в дясна,пък ако искаш и 150 карай!!!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
mnpenchev написа:fiatmaniak написа:Особенно на магистралата съм имал доста случай, в които тръгвам да изпредварвам някакъв ТИР и когато вече съм на средата на ТИР-а ме настига някой бързак, и почва да ми свети постоянно. В тая ситуация намалям още повече и го изпредварвам супер бавно, за да му е гадно на изключително много бързащия. Като толкова много бързат да си купят самолет, с него няма кой да му се пречка.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
mnpenchev написа:Не се ли замисляш, че някой път може тоя отзад да не успее да намали достатъчно и да те те прати под гумите на тира, в мантинелата или в насрешното платно? Длъжен си да изпревариш максимално бързо, нищо че другия е в нарушрние с скоростта. Такива са ми най-интересни, изпреварват по 10 часа или се влачат по еднолентов път на ограничение 80 с 40 и като тръгнеш да ги изпреварваш мачкат газта.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар