Колеги да ви се похваля в събота смених съединителя на бравото(1.4) 137 лева ми е пълния комплект няква марка GMS италиански бил лично го купувах...ся напрао не моа да си позная колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С нов съединител съм вече
Collapse
X
-
mitkosoft написа:ами 300 лева ми седна всичко със семеринг на коляновия вал сваляне на картера да се силиконисва и смяна на съединителFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
stefaka222 написа:сега къде отделя много ниско ли
Коментар
-
Колега, преди две години смених съединител и жило на същата Брава /която в последствие продадох/ , като вместо оригиналния за 250 лв. сложих някакъв английски по-евтин със 100лв. Отначало педалът беше супер лек, като постепенно за около 2-3000 км. се втърди и стана отвратително тежък. Освен това страдах от пълна липса на "полусъединител" т.е. при плавно отпускане на педала, съединителя зацепваше изведнъж, което пък разтърсваше цялата кола. Искрено ти пожелавам да нямаш тези или други странични ефекти!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Колега, преди две години смених съединител и жило на същата Брава /която в последствие продадох/ , като вместо оригиналния за 250 лв. сложих някакъв английски по-евтин със 100лв. Отначало педалът беше супер лек, като постепенно за около 2-3000 км. се втърди и стана отвратително тежък. Освен това страдах от пълна липса на "полусъединител" т.е. при плавно отпускане на педала, съединителя зацепваше изведнъж, което пък разтърсваше цялата кола. Искрено ти пожелавам да нямаш тези или други странични ефекти!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар