Търся, да наема колега, който има теглич или скоба/халка за теглене на колата си.Става въпрос за тази вечер около 20.00 - 20.30, защото мисля че трафика ще по-малък.Разстояние: Бояна (Киноцентър) - Дървеница.Ако на някой му се занимава - 0888417788Благодаря!
Колеги, някой който би ми услужил или би дал под наем един динамометричен ключ до 25НМ за 3-4 дни? Готов съм да дам някакъв депозит като сигурност че няма да го повредя или няма да си го задържа.П.С. Аз мога да услужа на някой колега с динамометричен ключ от 28Нм- 210Нм, градусомер за него, скоба за сегменти и ключ за маслен филтър.
Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
На някой от София да му се намира да услужи с адаптер micro USB to HDMI като този на изображението по-долу - т.е. за предпочитане да има и HDMI и USB порт (женски). Целта е да се включи към телефон (Samsung Galaxy S3) с неработещ дисплей към ТВ/лаптоп, а в USB порта да закачи мишка (с която да се отключи екранът).В краен случай адаптерът може и да няма USB порт, но да става за S3 - например оригинален адаптер на Самсунг (защото не всички адаптери стават за всички телефони - различни пинове, версии на MHL и пр.).
Привет колеги! На някой да му се намира комплекта за заключване на валовете за моя двигател? Трябва ми за ден-два, когато е удобно. Или поне размерите на ей тия пръчки, барабар с височината на белезите. Заключващите механизми ще си ги направя с квадрат от брава за врата.Ей за това става въпрос:П.С. Мерси, нямат го в момента. Иначе цената е добра, но и като пазарувам от алиекспрес съм по-спокоен.
Колеги търся да наема пети за разпределителните валове на Мареа/Браво 1.8 16в. Плащам си депозит и каквото е нужноз за услугата. Или бих купил на разумна цена.
Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Здравейте колеги. И на мен ми трябват "пети" за зацепване на ангренажен ремък за двигател на стило 1.6 16V . Ако има някой от Бургас да ми услужи за днес 06 септември.
0885 93 05 07
Здравейте колеги. И на мен ми трябват "пети" за зацепване на ангренажен ремък за двигател на стило 1.6 16V . Ако има някой от Бургас да ми услужи за днес 06 септември.
0885 93 05 07
Колеги от Бургас, никой ли няма? Ще помоля, някой ако знае от къде мога да наема да се обади. Важно е наистина.
Търся колега от Бургас с кабел за диагностика + МЕС. Искам да ресетна самоадаптацията на ТПС-а, че нещо ми играят оборотите.
Идвам в посочен от него час и място, като е желателно да има заведение наблизо, за да пием и по бира
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар