Някой да има да услужи с газова рейка за 4 цилиндъра, нямам претенции за марка и бързина, трябва ми да направя 2-3 студени старта сутрин и я връщам ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся да наема / Бих услужил на колега
Collapse
Важна тема
X
X
-
Tornado написа:Имам нужда от зарядно устройство за акумулатор във Варна.Не ми е спешно.Автомобила не се използва и искам да направя един цикъл на акумулатора.По възможност устройството да е компактно.Имам ,но не ми се разнася по обществения транспорт защото е голямо и тежко.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Tornado написа:Имам нужда от зарядно устройство за акумулатор във Варна.Не ми е спешно.Автомобила не се използва и искам да направя един цикъл на акумулатора.По възможност устройството да е компактно.Имам ,но не ми се разнася по обществения транспорт защото е голямо и тежко.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Tornado написа:Tornado написа:Имам нужда от зарядно устройство за акумулатор във Варна.Не ми е спешно.Автомобила не се използва и искам да направя един цикъл на акумулатора.По възможност устройството да е компактно.Имам ,но не ми се разнася по обществения транспорт защото е голямо и тежко.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
nikolce написа:Колеги, някой да има да услужи за събота с тънкостенна вложка No36 . Трябва ми за развиване на гайката на главината.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Търся кабел USB TO RS232 SERIALПо възможност да е някаква по-читава марка, че имам един китайски дето нищо не става от него, а е нов.По-принцип ми трябва за не повече от час, така че няма да го задържам.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
търся 2 броя уоки токи-та за около седмица. Нямам предвид от тези детските. Ако се налага мога да оставя някакъв депозит. Понеже ще пътуваме 2 коли до Хърватска и Словения за да може да кумуникираме като сме в движение и да не се набутваме с телефоните. Желателно е този който може да помогне да е по трасето Бургас-Ст.Загора-Пловдив-София. Благодаря предварително.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар