Ако можеш да изтърпиш до събота / неделя, заповядай в Младост1А, ще си провериш какбела, и ще ми правиш компания за да си досглобя бензиновата помпа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся да наема / Бих услужил на колега
Collapse
Важна тема
X
X
-
Здравейте на всички.Бих искал да наема греди за Fiat Brava ’2000 г. и евентуално багажна кутия, като последната не е задължителна. Нужни са ми за периода 30.07.2014 - 20.08.2014Моля, ако някой от вас има такива и няма да има нужда от тях в този период, да ми пише тук и ако цената е разумна ще се възползвам от тях.Разходите по куриера и в двете посоки са за моя сметка и нося отговорност, че ще върна вещите в същото техническо състояние в което съм ги получил.Мога да ги взема/върна лично, по трасето Русе - Разград - Търговище - Омуртаг - Ямбол - Елхово.Ако не съм прочел в темата, моля пуснете ми SMS на 088 9713931, а аз ще ви се обадя.Поздрави, весела, ползотворна и безаварийна почивка на всички през лятото.Д..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re: кабел
kluchar написа:Е далече си но става прати ми снимка Не знам дали ще тръгне нещо можело да има проблемНе е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар