Искам да наема бус или кола с ремарке за един ден до Пловдив или Карлово.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся да наема / Бих услужил на колега
Collapse
Важна тема
X
X
-
Веднага обяснявам.Имаме нормално столче за хранене,високо.Понеже за празниците ще си ходим по родните места, а традиционното столче не фигурира в списъка с багажа, който ще вземем, поради обема му, ми трябва нещо по-малко и сгъваемо.Столчето, което се прикрепва към масата е точно такова.Не ми се иска да развалям навиците на детето, защото тъкмо се научи да яде на столче.
Коментар
-
Предлагам нощувка БЕЗПЛАТНО на колега който минава по работа на близо през Терни Италия (120км от Рим) и няма къде да остане. Точно зад блока има осветен паркинг който се вижда от терасата и често минава полиция. Телефон за връзка +39 389 90 300 84Предлагам и съдействие за части и коли от Италия, ако някой си хареса мога да звънна и да говоря с човек за да не се набутвате със скъпи разговори от България. Пишете на лични или се обаждайте на телефона. ИлиянЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Малко помощ ми трябва от колеги в София. Не мога да си прочета колата и имам молба, някой с кабел и 3 пинов преходник да ми услужи за 15 мин. за да видя дали проблема ми е в кабела или нещо по колата. Друг вариант е някой с 1,8 Браво/Брава/Мареа да пробвам да прочета неговата. За последно четохме на Банков бравото и нямаше проблем. Кабела ми е с превключвател за К линиите и го разместих, та въпроса ми е за четене на двигателя, на 7-ми пин ли трябва да е К линията?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Да не те излъжа, ама не трябваше ли да е в най-дясна позиция (не помня каква се водеше), пък може и при теб да е друго Защо не ги пробваш всичките"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
veselin10 написа:Малко помощ ми трябва от колеги в София. Не мога да си прочета колата и имам молба, някой с кабел и 3 пинов преходник да ми услужи за 15 мин. за да видя дали проблема ми е в кабела или нещо по колата. Друг вариант е някой с 1,8 Браво/Брава/Мареа да пробвам да прочета неговата. За последно четохме на Банков бравото и нямаше проблем. Кабела ми е с превключвател за К линиите и го разместих, та въпроса ми е за четене на двигателя, на 7-ми пин ли трябва да е К линията?
Коментар
-
M5kov написа:Да не те излъжа, ама не трябваше ли да е в най-дясна позиция (не помня каква се водеше), пък може и при теб да е друго Защо не ги пробваш всичкитеNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Коментар
-
Mupo написа:veselin10 написа:Малко помощ ми трябва от колеги в София. Не мога да си прочета колата и имам молба, някой с кабел и 3 пинов преходник да ми услужи за 15 мин. за да видя дали проблема ми е в кабела или нещо по колата. Друг вариант е някой с 1,8 Браво/Брава/Мареа да пробвам да прочета неговата. За последно четохме на Банков бравото и нямаше проблем. Кабела ми е с превключвател за К линиите и го разместих, та въпроса ми е за четене на двигателя, на 7-ми пин ли трябва да е К линията?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар