Като ме запушат какво друго да направя освен да се ядосвам и да чакам да дойде собственика да си махне колата. А иначе и аз доста често го правя този номер, така че не трябва да се сърдя на другите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как постъпвате, ако паркирате, а след това някой ви запуши?
Collapse
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Всичко е до въпрос на съобразителност. Това е като да спреш на някой пред гаража и човека да не може да си прибере или извади колата. Мога да отбележа един интересен факт - мен лично ме е запушвал умишлено колега в мое присъствие,но това е друга тема.Случвало се е и аз да запуша някой,но съм го правил при условие че,съм някъде в близост до колата си и мога да забележа кога съответният човек иска да излезе.
Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
shopovite написа:Най добрия вариант е да махнеш игличките и на двете гуми(ако махнеш само на едната ще сложи резервната) и като си загуби човека 2-3 часа в търсене на иглички и помпа,ще се замисли другия път нали ще те запуши.Проблема с КАТ е че като им се обадиш и почват.......ми то в кой раион сте.........ми то сега няма свободни колеги.........ми то трябва да звъннете на паяка да го вдигне (пълни пу.ки),а в неделя нямаш шанс ,защото паяка не работи а в събота до 13 00.
Коментар
-
ogi28b написа:Каква е идеята на това да си оставиш телефонния номер на таблото? Задължително ли е да имам GSM? Някой оператор предлага ли услугата "Разговор за сметка на повикания"?Изключвам случая, когато някой си е забравил ГСМ-а и е хукнал да си го търси
Тоз пък ще е бах си и каръка
Естествено, Оги, както може би се сещаш, никога умишлено или без причина няма да запуша никого. Но съм има и такъв случай - паркирал съм, като съответния автомобил има достатъчно място да излезе, дори и микробус може да излезе. Обаче се оказва водачКА, която за да излезе от паркинга трябва на него да няма друг автомобил изобщо. Седи и чака, че и се кара... Викам й, дай си ключовете, качих се на нейната кола и без да местя моята ѝ я изкарах. След което споменах майка ѝ, майката на инструктора ѝ и т.н. - едновременно с което бях много усмихнат и ѝ пожелах приятен ден
Тъй де...
Коментар
-
ogi28b написа:Каква е идеята на това да си оставиш телефонния номер на таблото? Задължително ли е да имам GSM? Някой оператор предлага ли услугата "Разговор за сметка на повикания"?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Давам пресен пример, от преди малко. Спряли са на място което спирам от както имам колата(7 месеца), момчето е гостенин в нашия блок, въпреки че нощува поне 3-4 пъти в седмицата тук, уточнявам че пред блокът ни е пълно с коли от всякъде, с две думи няма ред. Качвам се и учитиво го моля да премести, след което получавам една кофти физиономия, но слизам долу и чакам да премести, мести като тръгва на въртежи и подава газ "заплашително", паркирах и се качвам в нас и споделям на майка ми че този се е държал като пълен селянин, в същия момент това момче чува разговора и звъни на вратата и започва да ми държи сметка че съм го нарекъл селянин и че отзад имало паркинг да съм паркирал там... Просто незнам по какъв начин да се отнасяш с такива хора.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:Давам пресен пример, от преди малко. Спряли са на място което спирам от както имам колата(7 месеца), момчето е гостенин в нашия блок, въпреки че нощува поне 3-4 пъти в седмицата тук, уточнявам че пред блокът ни е пълно с коли от всякъде, с две думи няма ред. Качвам се и учитиво го моля да премести, след което получавам една кофти физиономия, но слизам долу и чакам да премести, мести като тръгва на въртежи и подава газ "заплашително", паркирах и се качвам в нас и споделям на майка ми че този се е държал като пълен селянин, в същия момент това момче чува разговора и звъни на вратата и започва да ми държи сметка че съм го нарекъл селянин и че отзад имало паркинг да съм паркирал там... Просто незнам по какъв начин да се отнасяш с такива хора.общо взето който не е от блока винаги спира НЕ както трябва.с комшитата проблеми нямаме...
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
tomsan написа:Давам пресен пример, от преди малко. Спряли са на място което спирам от както имам колата(7 месеца), момчето е гостенин в нашия блок, въпреки че нощува поне 3-4 пъти в седмицата тук, уточнявам че пред блокът ни е пълно с коли от всякъде, с две думи няма ред. Качвам се и учитиво го моля да премести, след което получавам една кофти физиономия, но слизам долу и чакам да премести, мести като тръгва на въртежи и подава газ "заплашително", паркирах и се качвам в нас и споделям на майка ми че този се е държал като пълен селянин, в същия момент това момче чува разговора и звъни на вратата и започва да ми държи сметка че съм го нарекъл селянин и че отзад имало паркинг да съм паркирал там... Просто незнам по какъв начин да се отнасяш с такива хора.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:tomsan написа:Давам пресен пример, от преди малко. Спряли са на място което спирам от както имам колата(7 месеца), момчето е гостенин в нашия блок, въпреки че нощува поне 3-4 пъти в седмицата тук, уточнявам че пред блокът ни е пълно с коли от всякъде, с две думи няма ред. Качвам се и учитиво го моля да премести, след което получавам една кофти физиономия, но слизам долу и чакам да премести, мести като тръгва на въртежи и подава газ "заплашително", паркирах и се качвам в нас и споделям на майка ми че този се е държал като пълен селянин, в същия момент това момче чува разговора и звъни на вратата и започва да ми държи сметка че съм го нарекъл селянин и че отзад имало паркинг да съм паркирал там... Просто незнам по какъв начин да се отнасяш с такива хора.
Коментар
-
Давам пресен пример, от преди малко. Спряли са на място което спирам от както имам колата(7 месеца), момчето е гостенин в нашия блок, въпреки че нощува поне 3-4 пъти в седмицата тук, уточнявам че пред блокът ни е пълно с коли от всякъде, с две думи няма ред. Качвам се и учитиво го моля да премести, след което получавам една кофти физиономия, но слизам долу и чакам да премести, мести като тръгва на въртежи и подава газ "заплашително", паркирах и се качвам в нас и споделям на майка ми че този се е държал като пълен селянин, в същия момент това момче чува разговора и звъни на вратата и започва да ми държи сметка че съм го нарекъл селянин и че отзад имало паркинг да съм паркирал там... Просто незнам по какъв начин да се отнасяш с такива хора.
Коментар
-
tomsan написа:Давам пресен пример, от преди малко. Спряли са на място което спирам от както имам колата(7 месеца), момчето е гостенин в нашия блок, въпреки че нощува поне 3-4 пъти в седмицата тук, уточнявам че пред блокът ни е пълно с коли от всякъде, с две думи няма ред. Качвам се и учитиво го моля да премести, след което получавам една кофти физиономия, но слизам долу и чакам да премести, мести като тръгва на въртежи и подава газ "заплашително", паркирах и се качвам в нас и споделям на майка ми че този се е държал като пълен селянин, в същия момент това момче чува разговора и звъни на вратата и започва да ми държи сметка че съм го нарекъл селянин и че отзад имало паркинг да съм паркирал там... Просто незнам по какъв начин да се отнасяш с такива хора.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Мен така едни дупета ми паркираха на мястото пред блока, ама ги отучих. Казвам на мястото ми (въпреки, че е в една поляна), въпреки че е нарушение, но ситуацията е следната. Както повечето блокове в София няма място за паркиране. Аз се прибирам късно, и все няма място за мен. И една събота и неделя прибягнах до крайна мярка. На поляната имаше струпани строителни отпадъци, въобще всякакви отпадъци. Изхвърлих ги, отдолу имаше една голяма бабуна, взех кирка и заравнявах. По балконите стояха, сочеха ме и ми се смееха. Както и да е, изравних си мястото, направих го за паркиране идеално. Ръцете как ме боляха само от това заравняване, не е истина. Земята беше камъкИ веднага след като го направих почнаха да паркират там. Ходих и се разправях с тях, те викат .. това е общинска земя. Викам като е общинска защо не слезна да помагаш и да заравниш и за теб едно място (а място има, просто трябва да се заравни и изчисти)? И си спират там и не им пука. И прибегнах до запушване. Запушвам ги (а излизам за работа на обяд) и те не могат да излезнат за работа. И ми звънят сутрин, аз отварям сънен. Те ми викат "ела да си преместиш колата", а аз им отговарям, че съм употребил алкохол и не мога да правя престъпления, аз съм отговорен човек. Тогава ми предлагат те да я изместят, ама аз им заявявам, че не давам колата си на никой да я кара и се почва един безкраен спор, в който аз съм победител, тъй като не съм притиснат от фактора време. Ако обещае, че няма да спира повече там, слизам и я махам. Иначе ходи с такси на работа
И така лека полека ги отучих всички да ми паркират на мястото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар