Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за змии.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тема за змии.

Споделете през тази година каква ви е уплашила,колко сте виждали и колко сте унищожили.Мен сефтето ми беше тази от снимката и за цяла година само тя.По принцип не ме е страх защо змиите в България не са толкова страшни и има време за реакция и лекарска помощ.Рекорда ми е смок около 4 метра изкара ми акъла добре ,че избяга защт прави по-големи бели от тровна змия.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Какво е това бе колега
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
      Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Какво е това бе колега
      Ха сега де кой познава змиите.

Коментар

Някои Анаконда

Коментар

От години не съм виждал такова чудо, а и честно казано не искам(Даже и на снимка). Не са ми приятни тия същества. Преди години на селото на майка ми съм отрепал доста смок-а.Няма да забравя когато ловихме риба с ръце и извадих една водна змия къв страх беше. Една година не бръкнах във водата за риба. Но като разбрах, че не са отровни(ама са гнусни) хващах за опашката, завъртах я няколко пъти и после с най - голямо удоволствие главата на змията се срещаше в някой голям камък.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Значи това е водна змия така ли да разбирам ?

Коментар

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...пелянка.

Коментар

Представях си я по-малка Дано не ми се налага никога да видя ... Тука в България май само пепелянки и смокчета имаме, ако не се лъжа

Коментар

Тая година само един смок утрепах!Като малък се бях уплашил от змия. 4 Дена сънувах тия влечуги. Ляха ми куршум От тогава до сега, натъкнали се на змия и спирам развитието!Има и усойници в нашия край около яз. Александър Стамболийски!
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
                    Тая година само един смок утрепах!Като малък се бях уплашил от змия. 4 Дена сънувах тия влечуги. Ляха ми куршум От тогава до сега, натъкнали се на змия и спирам развитието!Има и усойници в нашия край около яз. Александър Стамболийски!
                    И не само във В.Търново и селата около него е пълен змиярник вече.Причина вече никой не чисти и всичко е като гора.

Коментар

Прав си.На 3 км от Павликени има една местност, която се нарича Змийско гняздо! Сещаш се за какво става дума. п.с. Тая темичка ми харесва!

Коментар

Скоро четох,че 7 от 9 отровни змии в Европа се срещали в България.До колкото разбрах от статията това не са отделни видове а примерно усойница,каменарка и др.Но 7 от тези товари се разхождат и в България.
                        Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Ето моя скромен опит със змиите.водна змия - устието на Ропотамоhttp://store2.data.bg/trace/zmii/200....jpgаприл месец, Витошаhttp://store2.data.bg/trace/zmii/200...5%2009.jpgне е змия, ама приличаhttp://store2.data.bg/trace/zmii/P1130702.JPGпак Витоша, цяло гнездо имашеhttp://store2.data.bg/trace/zmii/Sna...Snake%2011.JPG
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

fihi написа:
                            хващах за опашката, завъртах я няколко пъти и после с най - голямо удоволствие главата на змията се срещаше в някой голям камък.
                            Евала ! Това е отношението което заслужават !
                            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

nnikin_n написа:
                              Скоро четох,че 7 от 9 отровни змии в Европа се срещали в България.До колкото разбрах от статията това не са отделни видове а примерно усойница,каменарка и др.Но 7 от тези товари се разхождат и в България.
                              Колега, може ли да дадеш линк към тея видове отровни змии в България!?Стана ми интересно и снощи се поразрових в нета. В българия са познати 17 вида змии, като някой от тях са видяни за първи път през 1934 г а сега се срещат рядко Някой са изчезнали вече, други са ограничена бройка, трети се срещат само нощно време и т.н.

Коментар

Working...
                              X