Има ли във форума колеги с такива хобита.Става дума за не тлкова професионални изпълнения с мотоциклет хард ендуро или крос?За информация аз когато имам възможност го правя и се разтоварвам психически и натоварвам физически.Серизони травми няма като изключим две по тежки падания от кито само натъртвания.С КТМ 400 EXC съм.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Ендуро или мотокрос.
Collapse
X
-
Tornado написа:Точно зимата поне за южна България визирам Казанлък е най-добре за каране.Много кал няма прах и не се хвърляш водите толкова често.който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
tomazo написа:е как да няма :D това си е голяма страст ,имам 2 мотора кава KLX 250 и 350 двутактово сузуки . един скутер за София и повече на пистови и шосейни мотори не се качвам . иначе вече скачам ,качвам Фенера всеки път като имам време и докато не падна 3 пъти не се прибирам .който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
това с дрънченето ,май си им е вроден проблем .И мен ме притесняваше в началото като го взех ,вече минах 8к км . с него в гората няма проблем .Аз да чукна на дърво още не съм го разглабял ,само като се счупи стартера ,ама така и не го направих и го паля с манивелата :D общо взето 4Т двигателите все още са ми мъгла ,иначе 2Т имам 3 основни ремонта там мога да помагам .p.s. може проблема да е дребен за паленето ,например свещкоя година е твоя мотор ,че така ,боядисан не му разбирам :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:това с дрънченето ,май си им е вроден проблем .И мен ме притесняваше в началото като го взех ,вече минах 8к км . с него в гората няма проблем .Аз да чукна на дърво още не съм го разглабял ,само като се счупи стартера ,ама така и не го направих и го паля с манивелата :D общо взето 4Т двигателите все още са ми мъгла ,иначе 2Т имам 3 основни ремонта там мога да помагам .p.s. може проблема да е дребен за паленето ,например свещкоя година е твоя мотор ,че така ,боядисан не му разбирам :Dкойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
tomazo написа:аз някъде трябваше да имам мануел ,ако го изровя ще ти пиша .Убий ме черното изобщо не ми прилича на ямаха ,само ауспуха сега като загледам подсказва ,че е 2т.който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
Kuku написа:tomazo написа:....повече на пистови и шосейни мотори не се качвам .фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар