Колеги, от вчера се радвам на страхотна кола, която ми доставя невероятно удоволствие! Колата е Fiat Coupe 2.0 16V изключително запазена и много гледана! качвам снимки, който не са мои, но по късно и такива ще има!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много съм щаслив, че отново съм в отбора на FIAT!!!
Collapse
X
-
Много съм щаслив, че отново съм в отбора на FIAT!!!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, AutomaticЕтикети: –
-
kaci написа:Ако цената беше паднала още малко, сега аз щях да и се радвам!Много безаварийни километри."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Честито на Коста, за пореден път!*Сев, уникално светеше в началото тоя ксенон....но след подмяната на крушките, като че ли падна малко от силата...... *Дидо, Сев може да потвърди колко време обмислях, консултирах се с него и др. хора, относно покупката на нова италианска кола.......Очаквайте ме скоро пак в клуба, нищо не се знае ....... Чакам да пуснат новото Купе П.С. Малко ме натъжава тази тема......BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Честито! Да не ти се налага никога да използваш копчето на аварийните светлини.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар