колеги честит първи сняг!колкото и да не ми е приятно от събитието тука в Габрово се сипе на парцали.ем ми е радостно че идва зима ама като знам че идва студ,лед,ринене на сняг и нещо не ми е много комфортно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
честит първи сняг
Collapse
X
-
Re: честит първи сняг
ivailo rachev написа:колеги честит първи сняг!колкото и да не ми е приятно от събитието тука в Габрово се сипе на парцали.ем ми е радостно че идва зима ама като знам че идва студ,лед,ринене на сняг и нещо не ми е много комфортно"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Re: честит първи сняг
Irka_fihi написа:ivailo rachev написа:колеги честит първи сняг!колкото и да не ми е приятно от събитието тука в Габрово се сипе на парцали.ем ми е радостно че идва зима ама като знам че идва студ,лед,ринене на сняг и нещо не ми е много комфортноAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Irka_fihi написа:emzo написа:Може ли снимка ? И в София валяло яко, а при мен няма
Коментар
-
=Rudi= написа:Irka_fihi написа:emzo написа:Може ли снимка ? И в София валяло яко, а при мен няма"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар