колеги честит първи сняг!колкото и да не ми е приятно от събитието тука в Габрово се сипе на парцали.ем ми е радостно че идва зима ама като знам че идва студ,лед,ринене на сняг и нещо не ми е много комфортно
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
колеги честит първи сняг!колкото и да не ми е приятно от събитието тука в Габрово се сипе на парцали.ем ми е радостно че идва зима ама като знам че идва студ,лед,ринене на сняг и нещо не ми е много комфортно
...и смяна на гуми...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
...и смяна на гуми...
да даже си допивам кафето и заминавам да ги сменям,че явно му дойде времето давам и снимки,от терасата са после като слезя пред блока ще снимам и колите,че по тях доста снежец има.
Прикачени файлове
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Вали, вали... Време е за смяна на гуми. Ще трябва, да ровя в мазето, за съжаление, за да изкарам гумите, трябва, да извадя преди това компоненти на пет-крилен гардероб
Първи сняг мен ме валя преди няколко седмици като се качвахме на Карандила.А днес валя ужасен леден дъжд по едно време около обяд, но сняг не е валяло. Дори следобяд леко изпече слънце.
Коментар