...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прехвърля ли се ГО или трябва нова?
Collapse
X
-
Re: Прехвърля ли се ГО или трябва нова?
Sven написа:Може ли да карам с гражданската отговорност на предишния собственик и прехвърля ли се тя или задължително след покупка на автомобил се прави нова?Знам, че от тая година има някакви промени но незнам точно какво бешеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
ГО не се прехвърля. Трябва нова. А при добро желание можеш да върнеш старата на предишния собственик и той да си изиска от застрахователя сумата пропорционално на оставащия период от време.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
TAIF написа:sev написа:както каза Веско - не се прехвърлянаправи си нова, че ще вземат да те спрат и да ти правят проблемиTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Мойта кола я купих с ГО. Казаха ми, че няма нужда да правя нова. В последствие попитах случайно един застраховател и той ми отговори, че ако ме спрат от КАТ няма да има проблеми, тях ги интересува, че има сключена ГО. B случай на произшествие обаче ще стане проблем, защото полицата не е на мое име. Повече не съм разпитвала, казах си "Толкова съм дала досега, че ще ги прежаля и тия" Сега ако ми кажете, че не се е налагало да правя нова, ще ме е ядBravo, 1.8 16V
Коментар
-
Значи от тази година освен каското и гражданската отговорност се прехвърля. Отива се при този, който е направил застраховката и той ти издава едно допълнително листче с твоето име, за да продължи валидността й и за тебе. И е безплатно. Занимавам се с такива застраховки и съм сигурна в това.
Коментар
-
Все си мисля, че няма значение на чие име е полицата ( ами ако преотстъпя колата на друг да я кара), важното е, че в нея фигурират данните на автомобила.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар