Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прехвърля ли се ГО или трябва нова?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прехвърля ли се ГО или трябва нова?

...

Re: Прехвърля ли се ГО или трябва нова?

Sven написа:
    Може ли да карам с гражданската отговорност на предишния собственик и прехвърля ли се тя или задължително след покупка на автомобил се прави нова?Знам, че от тая година има някакви промени но незнам точно какво беше
    прехвърля се на твое име и е безплатно :D
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

То по скоро не се прехвърля, а към старата се добавя едо копие, което дават застрахователите!

Коментар

ГО не се прехвърля. Трябва нова. А при добро желание можеш да върнеш старата на предишния собственик и той да си изиска от застрахователя сумата пропорционално на оставащия период от време.
        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

както каза Веско - не се прехвърлянаправи си нова, че ще вземат да те спрат и да ти правят проблеми
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
            както каза Веско - не се прехвърлянаправи си нова, че ще вземат да те спрат и да ти правят проблеми
            Колеги съжалявм ама не сте прави един приятел си купи кола преди месец и си прехвърли и каското и ГО-то дадоха му някакви копия и на двете
            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

И аз като си взех колата ми казаха да прехвърля и каското и ГО, ама като отидох при застрахователя ми прехвърлиха само каското, а за ГО получих среден пръст. Обаче някой скоро ме каза, че от началото на 2006 май може и ГО да се прехвърля, така, че провери.
              Bravo 1.6 16v

Коментар

TAIF написа:
                sev написа:
                Колеги съжалявм ама не сте прави един приятел си купи кола преди месец и си прехвърли и каското и ГО-то дадоха му някакви копия и на двете
                и при мой познат така се получи ,може би някои застрахователи се правят на интересни ако не искат да го направят
                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

явно има променино наистина би трябвало да можезащото иначе парите отиват на киноно някои застрахователи сигурно се правят на луди, както обикновено
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Мойта кола я купих с ГО. Казаха ми, че няма нужда да правя нова. В последствие попитах случайно един застраховател и той ми отговори, че ако ме спрат от КАТ няма да има проблеми, тях ги интересува, че има сключена ГО. B случай на произшествие обаче ще стане проблем, защото полицата не е на мое име. Повече не съм разпитвала, казах си "Толкова съм дала досега, че ще ги прежаля и тия" Сега ако ми кажете, че не се е налагало да правя нова, ще ме е яд
                    Bravo, 1.8 16V

Коментар

Значи от тази година освен каското и гражданската отговорност се прехвърля. Отива се при този, който е направил застраховката и той ти издава едно допълнително листче с твоето име, за да продължи валидността й и за тебе. И е безплатно. Занимавам се с такива застраховки и съм сигурна в това.

Коментар

Все си мисля, че няма значение на чие име е полицата ( ами ако преотстъпя колата на друг да я кара), важното е, че в нея фигурират данните на автомобила.
                        Настоящата - Ford Focus ST
                        Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                        Франкенщайн - R.I.P.
                        Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Ако я предостъпиш я предостъпваш с пълномощно само за каране, иначе собственик пак си си ти.Пише се името на собственика здължително

Коментар

...

Коментар

Working...
                            X