Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много съм щастлив да съобщя ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

90’ = 1990г.Не си го мисля, но ако го мислех, че е 90 коня, дори нямаше да сложа запетая след 1.4 .. знаех си, че някой ще се подведе и няма да обърне достатъчно внимание на апострофа, но не е болка за умиране
    My Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'

Коментар

Genius написа:
      90’ = 1990г.Не си го мисля, но ако го мислех, че е 90 коня, дори нямаше да сложа запетая след 1.4 .. знаех си, че някой ще се подведе и няма да обърне достатъчно внимание на апострофа, но не е болка за умиране
      Не съм обърнал Фнимание Какво смяташ да тунинговаш по него ако не е тайна разбирасе
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
        Genius написа:
        Не съм обърнал Фнимание Какво смяташ да тунинговаш по него ако не е тайна разбирасе
        Още не съм мислил кой знае колко, но почти 100% мисля да си сложа хубави джанти(издирвам в момента), предна и задна броня да ги махна тия пластмаси; мислех за спойлер на багажника(този дето най-яко стои на типо), ама се чудя, не ми се ще да ми пробиват колата И още няколко неща, за които немога да се сетя сега .. обичам изчистените неща Ти да не би да имаш предложения
        My Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'

Коментар

Конкретно предложение нямам ... Ако искаш влез в гаража ми и виж моята кола ... старал съм се да е максимално изчистена
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Genius написа:
            90’ = 1990г
            Само да кажа, че апострофа се слага ПРЕДИ цифричката, когато се означава година Т.е. ’90 = 1990
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
            X