Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много съм щастлив да съобщя ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито колега да си я караш със здраве, дълги и безаварийни километри, а Живко е прав за четириместната спалня.

Коментар

Sandra написа:
      Честито колега да си я караш със здраве, дълги и безаварийни километри, а Живко е прав за четириместната спалня.
      Щом и нежните половинки са доволни - няма как - трябва да се пробваш!

Коментар

Честито !
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

=Rudi= написа:
          Sandra написа:
          Не знам за задоволство от какво естество иде реч, ама като ги видях как спят в едно типо четирима... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Хич не беше доволна Сандра на сутринта!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Типото си е перфектно за спане ...
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Irka_fihi написа:
              =Rudi= написа:
              Sandra написа:
              Не знам за задоволство от какво естество иде реч, ама като ги видях как спят в едно типо четирима... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Хич не беше доволна Сандра на сутринта!
              Права си ама то беше щото ме болеше крака.... ама какво да обяснявам беше там видя

Коментар

Честито от още един Tipo - пилот! Ние по принцип постоянно намаляваме, така че се зарадвах на тази новина Много приятни и безаварийни километри!
                FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Sandra написа:
                  Irka_fihi написа:
                  ...
                  ...
                  На двете женски предлагам тестово мърсуване във ФЯТа ми... да видите, че кат има мерак - дори тройка ше стане! п.п.- ше замола Иван дън чете...
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Честито, колега ! Пожелавам ти да си я караш със здраве и много безавариини километри Ама нещо не виждам снимките :D
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Честито и да не вземеш сега да го обърнеш на спалня,не ги слушай,то преди всичко е кола за да и навърташ километри...ма кой за каквото му трябва,един да кара,друг да спи в нея Аз също с мареата не се оплаквам,жената ако ме изгони има где да спя Между другото тея типота извънземни,90 година и още си ги карат хората ,дано твоята още дълго те вози!
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                        Между другото тея типота извънземни,90 година и още си ги карат хората ,дано твоята още дълго те вози!
                        Ами аз я вземам на 141к км, невероятна е Ето снимките обещани от мен .. Малко се позабавих, ама то щото да сменя номерата, да намеря време малко да я поизмия, че няма мръсна да я гледате!
                        Прикачени файлове
                        My Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'

Коментар

Остана да почерпиш сега, колега

Коментар

eee само не ми казвай,че вярваш на тия 140 хил км Инъче изглежда добра колата,да ти служи вярно!
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                              eee само не ми казвай,че вярваш на тия 140 хил км Инъче изглежда добра колата,да ти служи вярно!
                              Веднага се обосновавам:Червеното типо от снимките е на 110к км(скоро ги направи момчето) - двигателите изглеждат по един и същ начин, работят по един и същ начин и не само .. на диагностика биха казали реалните км, нали? Поздрави
                              My Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'

Коментар

Genius написа:
                                paralesa написа:
                                Веднага се обосновавам:Червеното типо от снимките е на 110к км(скоро ги направи момчето) - двигателите изглеждат по един и същ начин, работят по един и същ начин и не само .. на диагностика биха казали реалните км, нали? Поздрави
                                Колега, моля те само си оправи подписа, защото типо 1.4 няма 90 коня ... 1.6 също не е 90 коня ! Само ако е 1.6 DOHC (двувалка) е 90 коня 1.4 мисля че бяха 71 коня Иначе колата е стегната, личи си Поздрави

Коментар

Working...
                                X