Честито колега да си я караш със здраве, дълги и безаварийни километри, а Живко е прав за четириместната спалня.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много съм щастлив да съобщя ...
Collapse
X
-
=Rudi= написа:Sandra написа:Честито колега да си я караш със здраве, дълги и безаварийни километри, а Живко е прав за четириместната спалня."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Типото си е перфектно за спане ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Irka_fihi написа:=Rudi= написа:Sandra написа:Честито колега да си я караш със здраве, дълги и безаварийни километри, а Живко е прав за четириместната спалня.
Коментар
-
Честито и да не вземеш сега да го обърнеш на спалня,не ги слушай,то преди всичко е кола за да и навърташ километри...ма кой за каквото му трябва,един да кара,друг да спи в нея Аз също с мареата не се оплаквам,жената ако ме изгони има где да спя Между другото тея типота извънземни,90 година и още си ги карат хората ,дано твоята още дълго те вози!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Между другото тея типота извънземни,90 година и още си ги карат хората ,дано твоята още дълго те вози!My Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'
Коментар
-
paralesa написа:eee само не ми казвай,че вярваш на тия 140 хил км Инъче изглежда добра колата,да ти служи вярно!My Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'
Коментар
-
Genius написа:paralesa написа:eee само не ми казвай,че вярваш на тия 140 хил км Инъче изглежда добра колата,да ти служи вярно!Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар