Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много съм щастлив да съобщя ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честита кола колега. И много безаварийни км с нея.

Коментар

///// написа:
      Като четериместна спалня е отвътре типо-то - мен питайте! Честито, колега и само да те радва!
      Колегата Живко много вярно го е казал,казвам го и аз от личен опит. Честито и от мене да те радва дълги километри и да изпълниш двата ритуала подсказани ти от колегата Ники!!!
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

:D Добре дошъл! Честита радост! Колата да ти носи само удоволствие от карането и грижите по нея. Че са като жените - има глезли, но има и много капризни. И да я покажеш скоро - да я видим Май си фен и на Металика?

Коментар

rebel написа:
          nikki_sixx написа:
          ...
          Колега ти опитвал ли си да люштиш в такава кола? Като знам в пунтото какво става, си представям в типото какъв е кючек!П.П. Честито и без аварии!!!
          Е, ’що се бунтуваш сега? Колкото и да е неудобно или тясно (за теб), по-важен е моментът с екшъна, а не комфорта при изпълнение на занятиетието. Освен това, гарантирам, че возията е сравнително мека и... докат’ стигнат до некоя горичка, където ще пристъпят към практикуване на "кърска либоФ" - на мацката ще й е все тая дали е в бентли или каубойска каруца от 17-ти век. Тааа, аз даже мога да му препоръчам разни пози, които да свършат чудеса в Типолиното. :P
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Честито колега,с удоволствие да си караш колата и много безаварийни километри!
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

Честито!Още един Типов шофьор :P
              Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
              Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Със здраве да си я караш и много безаварийни километри :D
                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Много благодаря на всички, наистина. Оценявам пожеланията Ви и се радвам на топлото посрещане!
                  nikki_sixx написа:
                  Честито, колега! Ентусиазмът ти е радващ. Сега ако имаш гадже, трябва с чужда булка да правиш секс в колата и веднъж поне, резервоарът да е до горе. Това са двата ритуала, които са задължителни за изпълнение, за да не се разваля Фтомобила. М/у другото, прави впечатление, че пишеш грамотно... което е още един радостен Факт.П.П.- оглеждай се на пътя за Фятки със стикери на форума и им свиркай, святкай, махай... голяма лудница е. :D
                  Аз днес видях едно бяло типо и аха-аха да свирна и приятелката ми ме изкритикува, че само едно време се поздравявали хората така като карали една и съща кола или нещо подобно. Да, ама не викам аз Трябва да се подкрепяме Всички, които имат интерес към снимките - скоро ще кача Тишо
                  My Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'

Коментар

Честито и от мен
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Аз ритуала с бензина до горе смятам често да го правя, стига работата и всичко да е наред. Обаче честно казано другия ритуал доста повече ме заинтригува ... чак щом сравнявате Типолино с четириместна спалня :D Благодаря за хубавите думи, обстановката тук наистина е невероятна Поздрави,Тишо
                      My Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'

Коментар

Честито, колега! Пожелавам много безаварийни километри и вечно пълен резервоар.
                        Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Genius написа:
                          Благодаря за хубавите думи, обстановката тук наистина е невероятна Поздрави,Тишо
                          Много добър избор си направил, това наистина си е вечна кола. Две типо 1.4 съм карал, няма си грешка колата, само гориво и път иска. Предполагам, че добре си я огледал за корозия, че типото е със по-специални покрития след 1992 година, поцинковани или не знам какви точно, но неръждясващи купета. Ще я видим на някоя близка сбирка
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Genius написа:
                            Обаче честно казано другия ритуал доста повече ме заинтригува ...
                            Ама не забравяй, че булката трябва да е ЧУЖДА, иначе не се брои. Честито и много безаварийни километри!
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
                              Genius написа:
                              Обаче честно казано другия ритуал доста повече ме заинтригува ...
                              Ама не забравяй, че булката трябва да е ЧУЖДА, иначе не се брои. Честито и много безаварийни километри!
                              Дет се вика - не питай старило, а питай патило...
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

И аз, прочитайки заглавието на темата, реших, че е станал татко! Честита придобивка, колега и добре дошъл сред нас!Със здраве да си караш колата и много безаварийни километри да навъртиш!Живкоууу, ако Типото е четириместна спалня, то Мареата тогава какво е? Стадион?
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X