Честита кола колега. И много безаварийни км с нея.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много съм щастлив да съобщя ...
Collapse
X
-
///// написа:Като четериместна спалня е отвътре типо-то - мен питайте!Честито, колега и само да те радва!
Честито и от мене да те радва дълги километри и да изпълниш двата ритуала подсказани ти от колегата Ники!!!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
rebel написа:nikki_sixx написа:...Освен това, гарантирам, че возията е сравнително мека и... докат’ стигнат до некоя горичка, където ще пристъпят към практикуване на "кърска либоФ" - на мацката ще й е все тая дали е в бентли или каубойска каруца от 17-ти век. Тааа, аз даже мога да му препоръчам разни пози, които да свършат чудеса в Типолиното. :P
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Със здраве да си я караш и много безаварийни километри :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Много благодаря на всички, наистина. Оценявам пожеланията Ви и се радвам на топлото посрещане!nikki_sixx написа:Честито, колега! Ентусиазмът ти е радващ. Сега ако имаш гадже, трябва с чужда булка да правиш секс в колата и веднъж поне, резервоарът да е до горе. Това са двата ритуала, които са задължителни за изпълнение, за да не се разваля Фтомобила.М/у другото, прави впечатление, че пишеш грамотно... което е още един радостен Факт.П.П.- оглеждай се на пътя за Фятки със стикери на форума и им свиркай, святкай, махай... голяма лудница е. :D
Трябва да се подкрепяме
Всички, които имат интерес към снимките - скоро ще кача
Тишо
My Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'
Коментар
-
Аз ритуала с бензина до горе смятам често да го правя, стига работата и всичко да е наред. Обаче честно казано другия ритуал доста повече ме заинтригува ... чак щом сравнявате Типолино с четириместна спалня :DБлагодаря за хубавите думи, обстановката тук наистина е невероятна
Поздрави,Тишо
My Beauty - Fiat Tipo 1.4, 90'
Коментар
-
Genius написа:Благодаря за хубавите думи, обстановката тук наистина е невероятнаПоздрави,Тишо
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
gamma написа:Genius написа:Обаче честно казано другия ритуал доста повече ме заинтригува ...Честито и много безаварийни километри!
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
И аз, прочитайки заглавието на темата, реших, че е станал татко!Честита придобивка, колега и добре дошъл сред нас!Със здраве да си караш колата и много безаварийни километри да навъртиш!Живкоууу, ако Типото е четириместна спалня, то Мареата тогава какво е?
Стадион?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар