Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Честито колега да си я караш със здраве, дълги и безаварийни километри, а Живко е прав за четириместната спалня.
Щом и нежните половинки са доволни - няма как - трябва да се пробваш!
Не знам за задоволство от какво естество иде реч, ама като ги видях как спят в едно типо четирима... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Хич не беше доволна Сандра на сутринта!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Честито колега да си я караш със здраве, дълги и безаварийни километри, а Живко е прав за четириместната спалня.
Щом и нежните половинки са доволни - няма как - трябва да се пробваш!
Не знам за задоволство от какво естество иде реч, ама като ги видях как спят в едно типо четирима... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Хич не беше доволна Сандра на сутринта!
Права си ама то беше щото ме болеше крака.... ама какво да обяснявам беше там видя
Честито и да не вземеш сега да го обърнеш на спалня,не ги слушай,то преди всичко е кола за да и навърташ километри...ма кой за каквото му трябва,един да кара,друг да спи в нея Аз също с мареата не се оплаквам,жената ако ме изгони има где да спя Между другото тея типота извънземни,90 година и още си ги карат хората ,дано твоята още дълго те вози!
Между другото тея типота извънземни,90 година и още си ги карат хората ,дано твоята още дълго те вози!
Ами аз я вземам на 141к км, невероятна е Ето снимките обещани от мен .. Малко се позабавих, ама то щото да сменя номерата, да намеря време малко да я поизмия, че няма мръсна да я гледате!
eee само не ми казвай,че вярваш на тия 140 хил км Инъче изглежда добра колата,да ти служи вярно!
Веднага се обосновавам:Червеното типо от снимките е на 110к км(скоро ги направи момчето) - двигателите изглеждат по един и същ начин, работят по един и същ начин и не само .. на диагностика биха казали реалните км, нали? Поздрави
eee само не ми казвай,че вярваш на тия 140 хил км Инъче изглежда добра колата,да ти служи вярно!
Веднага се обосновавам:Червеното типо от снимките е на 110к км(скоро ги направи момчето) - двигателите изглеждат по един и същ начин, работят по един и същ начин и не само .. на диагностика биха казали реалните км, нали? Поздрави
Колега, моля те само си оправи подписа, защото типо 1.4 няма 90 коня ... 1.6 също не е 90 коня ! Само ако е 1.6 DOHC (двувалка) е 90 коня 1.4 мисля че бяха 71 коня Иначе колата е стегната, личи си Поздрави
Коментар