Здравейте. Казвам се Александър, на 21 години съм, от София. Приятно ми е. Тъй като предстои да си взема първата кола и реших това да е Fiat Coupe, имам някои въпроси относно колата и ще се радвам, ако помогнете с няколко мнения. Благодаря. Ами това, което ме интересува най-напред е дали мога с 5000 лв. да си взема хубав представител на този модел и да му сложа газов инжекцион. Ако не може с 5000 лв. с колко може??? 6000 лв. ??Другото което е много важно за мен - какви ще са първоначалните ми разходи за консумативи и кое е задължително да сменя след покупката - има ли нещо друго специфично за смяна освен масло на двигателя, масло на скоростната кутия, филтри, ремъци, накладки и т.н., и колко ще струва всичкото това. Ще мога ли да изкарам на първо време с дисковете, с които е колата преди покупката, тъй като съм решил да събирам пари за дискове ZIMMERMANN (ако има за този модел подходящи). Окачването достатъчно добро и здраво ли е, че ще мине известно време преди да събера пари за спортно.То малко стана като разпит с тези въпроси, но просто съм влюбен в тази кола и особено в интериора й - една от основните причини да я харесам. Ако имате какво да добавите, много ще съм ви благодарен.
П.С. Ако знаете някой сайт с performance части за fiat coupe, моля кажете, защото съм решил по-нататък да напомпам малко двигателчето и да накажем някой и друг баварец

Коментар