Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

WI-FI модем Pirelli DRG A124G

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WI-FI модем Pirelli DRG A124G

Попадна ми един WI-FI модем Pirelli DRG A124G 400 000 4 8 и доколкото разбрах, четейки из форумуте същия може да се ползва като WI-FI рутер:Цитат от друг форум:Точно този модел може да се ползва и като рутер, като за WAN порт се ползва Port1 от четирите Ethernet порта. И това става като се сложи отметка на скрийна посочен по-долу!Както се досещате аз не съм на АДСЛ, а на ЛАН. Имам два въпроса засега:1. Нормално ли е след като включа само захранването на модема, диодите PWR и DATA да започнат да МИГАТ? Не трябва ли да свети само PWR и то постоянно?2. Ако на горния въпрос отговорът е "Нормално е", искам да помоля за линк или съвет откъде да си сваля драйвер/софтуер за този модем, за да имам достъп до настройките му.Засега толкова!
    Прикачени файлове
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Хм, това си е ADSL modem/router. Като гледам и в моя обаче има настройка да е рутер, ако му е отметнат Port 1, не виждам причина да не пробваш. Настройваш според това, което идва по интернета до теб... Мога да го пробвам утре през деня, като го закача в офиса на интернета.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
      Чай малко сега, това си е Безжичен рутер, но ... чак пък да можеш да му вкараш интернета по порт1 и да рутираш по останалите и ефир.. хм..., сега ще се логна да видя, но ме съмнява. По бегли спомени - това нещо рутира само входа по адсл линията.
      Какво да ти кажа, може и да не може. Но хора в хард.бг казват , че пробвано и работи с този модел. СЪщите тези хора преди малко ми казаха, че не е нормално при вкл. на захранването диода мига. Това значело, че има някакъв проблем. И най-верочтно наистина е така, защото въобще не мога да го пингна тоя модем. Така че изоставям този "проект" и темата отива към ествествения си край - кат’нарче... :D
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Working...
      X