Езика си е деликатес,обаче на мен повече ми върви в масло,както и шкембе в масло а също и ушички.Напоследък се зарибих по морските мезета,и казвам веднага едно бързо и лесно: Взимате си от магазина замразени морски дарове и рачешки ролца.Нарязвате рачешките ролца и заедно със даровете ги хвърляте в тигана(загрят тиган) слагате масло на око,топено сирене на вкус и някакви подправки каквито обичате(най-лесно готова подправка за риба).Бъркат се докато се разтопят маслото и топеното сирене и после в чинията.Много добро мезе става за всякакъв алкохол
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мезета разни
Collapse
X
-
"Бохчички" ...или така поне аз ги наричам :D В палачинкажелателно изпържена собственоръчно, за да е прясна и вкусна по средата сложете любимо сирене - топено, синьо, моцарела и т.н. дребни кубчета кисела краставичка и риба тон от консерва. Прихванете крайщата на палачинката нагоре, като бохчичка и завържете с тънка ивичка праз лук. Ако не можете да завъжржете я "закопчайте" с клечка за зъби. За плънката може да свободно да импровизирате, всичко е фантазия. Аз лично съм консумирала бохчичките с чаша бяло вино, охладено. Наздраве!ПП Като изпържа палачинката я намазвам лекинко с масло от едната страна, така стават по-вкусни, не съхнат и са разтегливи.Независима! Белисима... с BRAVisima
ТД100, 1.9
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар