Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мезета разни

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Езика си е деликатес,обаче на мен повече ми върви в масло,както и шкембе в масло а също и ушички.Напоследък се зарибих по морските мезета,и казвам веднага едно бързо и лесно: Взимате си от магазина замразени морски дарове и рачешки ролца.Нарязвате рачешките ролца и заедно със даровете ги хвърляте в тигана(загрят тиган) слагате масло на око,топено сирене на вкус и някакви подправки каквито обичате(най-лесно готова подправка за риба).Бъркат се докато се разтопят маслото и топеното сирене и после в чинията.Много добро мезе става за всякакъв алкохол

Коментар

"Бохчички" ...или така поне аз ги наричам :D В палачинкажелателно изпържена собственоръчно, за да е прясна и вкусна по средата сложете любимо сирене - топено, синьо, моцарела и т.н. дребни кубчета кисела краставичка и риба тон от консерва. Прихванете крайщата на палачинката нагоре, като бохчичка и завържете с тънка ивичка праз лук. Ако не можете да завъжржете я "закопчайте" с клечка за зъби. За плънката може да свободно да импровизирате, всичко е фантазия. Аз лично съм консумирала бохчичките с чаша бяло вино, охладено. Наздраве!ПП Като изпържа палачинката я намазвам лекинко с масло от едната страна, така стават по-вкусни, не съхнат и са разтегливи.
      Независима! Белисима... с BRAVisima
      ТД100, 1.9

Коментар

Working...
      X