Ае, колеги... знаете ли как са наказвали Стиви Уондър кат малък? Родителите му размествали мебелите...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Една тема в стила на nikki_six
Collapse
X
-
@nikki_sixx: А теб да не са те наказали пак на ръкоделие? Щото да развалиш темата точно така и точно ти - най-малко очаквахSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
До момента видях един честен колега Той дори има и правилно оправдание. Ама "Боли я главата за това не я ползвам" е най-сдуханото оправдание. Аз не знам на жената да и трябва глава за това упражнениеSteliyan's Life!
Коментар
-
avvasilev написа:И при нас или малкия син ще е гладен или големия - буден За ползване остава много малко време.Нещата стават рядко и набързо.Steliyan's Life!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Искам и аз! И аз ще стана ЧЛЕН, ако трябва!Steliyan's Life!
Коментар
-
Фактури има на Илиенци, не е проблем .А относно номера "боли ме главата, не мога" , нали знаете вица:Мъж и жена се разхождат в зоологическата градина. Лято е и жената малко по-разголена, и стигат до клетката на една мъжка горила. Мъжът забелязал че горилата зяпа жена му, така с един гладен поглед , и казал на жената, я покажи една циц@, да видим какво ще направи. Жената свалила малко рокличката надолу, и горилата полудяла да скача. На мъжът му станало интересно, вика, я му покажи дупето. Жената недоволствала, ама дигнала роклята. Мъжът в този момент отворил вратата на клетката, и казал: - А, са му кажи, че те боли главата
Коментар
-
Ясно, хем не ползвате половинките по предназначение, хем се оглеждате за други Куче, което много лае - не хапе, казват старите хораSteliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар