Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Една тема в стила на nikki_six

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има един лаф-Ако почнем да се следим,ще се хванем.Ползвайте когато има възможност,че ще дойде времето когато има мегдан а няма възможност.

Коментар

Ми не че нямам, ама ако не знам - какво мога да направя? По-добре да не научавам де, ама тя ако реши - кой ще я спре? И ако е хитра като лисица, как ще разбера? Да не почваме да се следим, че ще вземем да се хванем и ще стане една...

Коментар

willow75bg написа:
        ....

Коментар

Абе, основната идея беше да не се съмняваш и да си мислиш, че я ползва и друг!Естествено, че ако не знаеш - няма какво да направиш!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Аз пък съм против тези неща, да си го слагаш наляво- надясно.Както обичам да казвам - ако трябваше да давам на всеки, който си иска, не трябва да ставам от леглото! Може да звучи самохвално, ама горе-долу така стоят нещата.Аз пък да не съм си я намерила на пътя???
            Ванга

Коментар

Ми аз и за това и не допускам дори да се съмнявам А и в крайна сметка това си е физиологична нужда. Човещинка Както е казал шопа - най-обичам боба, леба и га е..а

Коментар

Irka_fihi написа:
                Аз пък да не съм си я намерила на пътя???
                По този повод брат ми има една приказка:"Стискат си ги тез ....дупки, сякаш си ги пазят като умрат, змиите да влизат в тях"

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Егати лафа, ужассссссссссс!
                  Ванга

Коментар

Immortal написа:
                    Irka_fihi написа:
                    Аз пък да не съм си я намерила на пътя???
                    По този повод брат ми има една приказка:"Стискат си ги тез ....дупки, сякаш си ги пазят като умрат, змиите да влизат в тях"
                    вчера некъде чух - защо едно време са давали в жертва на боговете девственици - да не са били луди да принасят в жертва на боговете дащните
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ми така де!
                      Ванга

Коментар

Ама не разбрах - при наклон ли ползвате ? Или на равно ? А зимата ? :P :P :P
                        Fiat Bravo 1.8 16V
                        Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                          Ама не разбрах - при наклон ли ползвате ? Или на равно ? А зимата ? :P :P :P
                          зимата да не замръзне "ръчната"
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Егати лафа, ужассссссссссс!
                            Лафа е стара народна мъдрост. Имам една позната от Бургас, на 33 години е - познавам я от 10 години и .. не съм я виждал с мъж освен на кафе. Точно за там си я стиска - змиите да улазгат. Ние с моята половинка си се ползваме колкото, както, където и когато можем, но никога не изключвам и други ползвания, ако се ползват с ум и разум, а не само с мерак. Както един мой покоен и много уважаван от мен приятел казваше: Три са нелечимите болести на тоя свят: Рак, Мерак и Простак.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А аз,по технически причини,в следващия месец ще се ползвам сам. Доктора каза да стоя по-далеч от буля Редстормовица. Ето ги причините,на няколко часа:
                              Octavia RS
                              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Мдааа, т’ва за рака, мерака и простака от баща си го знам. Red Storm, лекарите казват, че 40-50 дни че требе да трае самообработката, ама мен ако питаш, ще трае малко по-дълго, още повече, ако е раждала нормално. А ако е имало и "шев и кройка"...дупе да ти е яко - това в преносен смисъл, разбира се. Но ти дерзай, де! И сам воинът е воин!Ние се ползвахме колкото, където и както дойде, преди да се появат децата. Сега...все са будни, тяхната мама!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X