Колеги, чета автомобилна тема за ползването и/или неползването на паркинг спирачката. Пак в този раздел има една тема за ползването и/или неползването на мотора при спускане по баир.Та в тон на тези теми ми светна едно въпросче в стил nikki_six, не вярвам да отговорите честно, но счетете темата ми за шега, дори:Повечето от нас са семейни - та въпросът ми е - имайки си у дома половинки - ползвате ли ги по предназначение или оставяте това на съсед/колега/приятел???Аз ще отговоря - да, ползвам моята половинка ВИНАГИ когато мога! Лека нощ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Една тема в стила на nikki_six
Collapse
X
-
mnpenchev
-
Само едно ще ви кажа, особенно на тези които казват аз моята работа на съседа не оставям.....ами няма как да си сигурен. Как ще разбереш? Едно нещо колкото повече се лъска, толкова по-лъскаво става(важи и за 2-та пола)--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Re: Една тема в стила на nikki_six
jenshen73 написа:Колеги, чета автомобилна тема за ползването и/или неползването на паркинг спирачката. Пак в този раздел има една тема за ползването и/или неползването на мотора при спускане по баир.Та в тон на тези теми ми светна едно въпросче в стил nikki_six, не вярвам да отговорите честно, но счетете темата ми за шега, дори:Повечето от нас са семейни - та въпросът ми е - имайки си у дома половинки - ползвате ли ги по предназначение или оставяте това на съсед/колега/приятел???Аз ще отговоря - да, ползвам моята половинка ВИНАГИ когато мога! Лека нощ!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
mnpenchev
Re: Една тема в стила на nikki_six
BO написа:Да ама за разлика от ръчната спирачка, която нямат злонамерени приятели да ти я ползват и да не ти кажат, то ако ти ползват половинката няма да разбереш със сигурност.Хем жената доволна, хем съсед/колега/приятел доволен, като в крайна сметка ти си оставаш заблуден, че си единствения ползвател на услугите, предлагани от половинката ти Демек ръчната спирачка е по-сигурно, че само ти ще си човека, който я употребява, за разлика от половинката ти Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
Коментар
-
Irka_fihi написа:И мен ме ползват винаги, когато капитанчето не е много скапан, не го боли глава, не е в цикъл, не дават някой ’убав филм по ТВ 7, не е на банкет или форумска среща!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар