flippy89 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ele написа:Последното изречение не го разбрах - до колкото разбираш си доволен от него???
Коментар
-
Предполагам защото ако искаш хубав телевизор и имаш пари да си го купиш, ще потърсиш първо и ще избереш най-доброто за парите. А ако те интересува нещо бюджетно, не ти дреме за тоя индекс, стига цената да е ниска. Предполагам и да го публикуват, хората няма и да имат идея какво е това и как да се интерпретираВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Съвет за нов телевизор
Здравейте, колеги. Предстои ми голяма стъпка(поне така го възприемам), а именмо да заживеем с приятелката ми заедно. С минимални средства успяхме да поусвежим апартамента така, че да стане малко по-уютно. Сега предстои покупка на телевизор в ценови диапазон до 650 лева ориентировъчно. Изискванията са да бъде 32 инча и FullHD. Смарт функции не ми трябват имаме си 2 компютъра. Скоро ходих до една от големите вериги техно магазини за да видя кво се предлага. Имаше доста предложения в моя ценови диапазон и изисквания, но нещо ми направи доста кофти впечатление. На някои от моделите бяха пуснали една и съща телевизия. Предполагам, че сигнала идваше от ефирната цифрова, а картината беше меко казано адски замазана. Не беше ясна, а сякаш замъглена. Интересното е , че телевизията вървеше само на телевизори от една и съща марка. Някой колега притежава ли нов телевизор със споменатоте параметри и цена да сподели при него как е. Ако желаете може да давате съвети какво да си взема.Слети теми.Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
LG или Toshiba.Samsung не си вземай, аз от моя не съм никак доволен относно менюта и информация за каналите която изписва при превключване.Показва само номера на канала и името, докато LG-to показва час, текущо и следващо предаване........Друг минус на Samsung-а е че при заключените канали, когато включиш на тях, не излиза диалогов прозорец за въвеждане на парола.Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
Re: Съвет за нов телевизор
mitkosoft написа:Здравейте, колеги. Предстои ми голяма стъпка(поне така го възприемам), а именмо да заживеем с приятелката ми заедно. С минимални средства успяхме да поусвежим апартамента така, че да стане малко по-уютно. Сега предстои покупка на телевизор в ценови диапазон до 650 лева ориентировъчно. Изискванията са да бъде 32 инча и FullHD. Смарт функции не ми трябват имаме си 2 компютъра. Скоро ходих до една от големите вериги техно магазини за да видя кво се предлага. Имаше доста предложения в моя ценови диапазон и изисквания, но нещо ми направи доста кофти впечатление. На някои от моделите бяха пуснали една и съща телевизия. Предполагам, че сигнала идваше от ефирната цифрова, а картината беше меко казано адски замазана. Не беше ясна, а сякаш замъглена. Интересното е , че телевизията вървеше само на телевизори от една и съща марка. Някой колега притежава ли нов телевизор със споменатоте параметри и цена да сподели при него как е. Ако желаете може да давате съвети какво да си взема.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ти си знаеш, но аз да си кажа. Ако бях заделил 650 лв. за ТВ и не исках 3Д, щях да си взема това:http://technomarket.bg/products/0913...hdИзобщо за тия пари има куп по-големи варианти, а размерът определено има значение в случая.Моето 32" LG не поддържа DTS и е супер досадно да търся варианти с АЦ3 или да прекодирам звука. Та внимавай и за това.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
За 650лв може да вземеш и 40", например този Филипс на промоция изглежда доста добре: http://technomarket.bg/products/0913...ips-40pfl3208hFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Humppa
NEO и производните марки също са вариант. Като се купува "маркова" стока, всъщност се купуват няколко буквички, залепени на корпуса. Важи и за лаптопи и всякакви други блага, дори и джойн венчърни автомобили По темата - аз също се оглеждам по сайтовете за малък 19-24 инчов тв за кухнята, под 200 лева. Ще си купя най-евтиния, може и ХДРеди, че дори и ЛЦД вместо ЛЕД...
Коментар
-
Humppa написа:NEO и производните марки също са вариант. Като се купува "маркова" стока, всъщност се купуват няколко буквички, залепени на корпуса. Важи и за лаптопи и всякакви други блага, дори и джойн венчърни автомобили По темата - аз също се оглеждам по сайтовете за малък 19-24 инчов тв за кухнята, под 200 лева. Ще си купя най-евтиния, може и ХДРеди, че дори и ЛЦД вместо ЛЕД...
Коментар
-
Бях на подобна вълна преди няколко месеца и се спрях на модела 32F5000 на Самсунг. Въпреки противоречивите мнения за евтините самсунги аз съм доволен. Вярно стар модел е, но го взех за 500 кинта. Full HD, ЛЕД, читаво дистанционно и не замазва картината независимо при SD ili HD съдържание. Чете почти всичко което съм му пускал през USBто, включително DTS. Така че погледни го ако има останала бройка някъде.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:Бях на подобна вълна преди няколко месеца и се спрях на модела 32F5000 на Самсунг. Въпреки противоречивите мнения за евтините самсунги аз съм доволен. Вярно стар модел е, но го взех за 500 кинта. Full HD, ЛЕД, читаво дистанционно и не замазва картината независимо при SD ili HD съдържание. Чете почти всичко което съм му пускал през USBто, включително DTS. Така че погледни го ако има останала бройка някъде.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft: Носи си някакво читаво MKV за тестове. Мен така като го поръчвах моя ми обесняваха как нямало смисъл на 32" FullHD и ме караха да ис купя някакъв по-нов подел но с предишната резолюция. Накарах ги да ми пуснат 1920х1080 и на двата и ясно си пролича смисъла от голямата резолюция. Така че аз си нося една флашка с няколко клипа на 1080 няколко на 480 за да видя ъпскейл-а как е, и задължително няколко снимки които съм виждал на качествени монитори за да имам база за сравнение. За препоръчване да има снимани хора с различен цвят на кожата че това най трудно се догажда. Вярно ЛЕд телевизорите имат някакви настройки по тоя повод за скинтон ама не съм забелязал кой знае какъв ефект.По повод смарта, като си затърся 47-50" за хола след време няма да го гледам изобщо дали е смарт. Взимам си някой андроид донгъл от китайците с 4 ядра и телевизора става доста по-смарт от повечето на пазара в момента. Е няма да е 3Д ама ще го преглътна за сметка на това ще гледам всякакви формати без да съм дал 2 торби с пари за най-високия модел на някоя марка и ще мога да си праскам и андроид игрите даже допълнение:забравих да кажа че едното от 1080 клиповете ми е трансформърс 2 в началото. Като показват как неандерталци са водили битки с роботи, та там картината е една зърниста като на филмова лента. Няма да повярваш колко скъпи телевизори не могат да го предадат това като хората и картината е като една голяма мазаница на квадрати.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар