Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е не, ти сериозно ли??? Аз го оценявам по техническите характеристики на картината. Половин 3Д си гледайте вие, аз искам като си пусна филм 1920*1080, да гледам точно това, а не 1920*540. Да ти дам едно Мазерати, ама да му огранича педала до половината, същата работа. Та да си знае Иван - 3Дто на ЛЖ си е направо 3Д/2

Коментар

ogi28b написа:
      ...
      Оги, съгласен съм с теб, но ситуацията е такава, че:
      fihi написа:
      Търси се телевизор на който дължината/ширината да е не повече от 89см. (не диагонала)
      И поради тази причина това е максимума който може да се иска като размер. Разстоянието от което ще се гледа е не повече от 2,5-3м., така, че няма да е болка за умиране. Притеснението ми е двете LG-та да не се карат.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

ogi28b написа:
        Е не, ти сериозно ли??? Аз го оценявам по техническите характеристики на картината. Половин 3Д си гледайте вие, аз искам като си пусна филм 1920*1080, да гледам точно това, а не 1920*540. Да ти дам едно Мазерати, ама да му огранича педала до половината, същата работа. Та да си знае Иван - 3Дто на ЛЖ си е направо 3Д/2
        Не схващам, за какво говориш. Сравняваш 3Д на ТВ с това в киносалона или имаш предвид конвертирането на 2Д към 3Д. Ако е последното - това е ташак работа. Иначе дай идея. С кой ТВ сравняваш и с кой модел на ЛГ, защото последните им модели с 3D Cinema нямат нищо общо с първите им опити, ако тях визираш...Останалото са възприятия, а и аз съм мноооого далеч от мисълта, че притежавам най-доброто де. Иначе хич не ме интересува какво точно 3Д ( /2,/3 или на 4) гледам, като рибката от ТВ нахлува в хола ми и ме гледа на два пръста разстояние с всички цветове и околни красоти, които моите мозък и въображение въобще могат да понесат. И да. До преди не бях кино-ман - сега май станах и хич не ми е все тая, какво и кой ТВ да гледам у дома...Иначе далеч от субективните ни нагласи, като собственици на някаква марка ТВ тук хората са се постарали да ни посъветват в изборът ни.http://televizorbg.blogspot.com/p/ka...ri-vidove.html
        "Елементарната логика подсказва, че би трябвало да получим два пъти по-лошо качество, в сравнение с първия вид 3D телевизори, но на практика не е така - разликата не е чак толкова забележима. Причината е, че очите не се интересуват от тия изчисления , а и LG също постоянно работят над подобряването на картината, прилагайки цял куп високо технологични хитрини за подобряване на картината".
        Или може би това визираш. Ако ли да - обърни внимание на предпоследното изречение. Явно тези ми сетива наистина са станали твърде незаинтересовани или съм случил на модел с технологична дообработка. :PПС: Както и да е де. Колегата да си прецени.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да се включа и аз как Ви се струва този телевизор и съответно цената?http://www.stealtech.org/TV/%D0%A2%D..._HDMI_id45522/
          FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

tambuhtaneca написа:
            Да се включа и аз как Ви се струва този телевизор и съответно цената?http://www.stealtech.org/TV/%D0%A2%D..._HDMI_id45522/
            Мен, ако питаш........ :P
            A17DTС/S

Коментар

Еми то го пише същото и на линковете. Прочети го. Изглежда имаме различни критерии за качество на картината. Щом това те задоволява - супер, но не е сериозно да кажеш, че е най-доброто. На мен пък това презредие (има ли такава дума?) ми е отвратително.Нямаш право да триеш.

Коментар

ntodorov написа:
                tambuhtaneca написа:
                какво имаш в предвид с тази имотикона :D

Коментар

ogi28b написа:
                  Еми то го пише същото и на линковете. Прочети го. Изглежда имаме различни критерии за качество на картината. Щом това те задоволява - супер, но не е сериозно да кажеш, че е най-доброто. На мен пък това презредие (има ли такава дума?) ми е отвратително.Нямаш право да триеш.
                  Пак не те разбирам ???Къде съм написал, че е най-доброто ???Я пак ми прочети поуста. Ти за 980 лева, какво очакваш ?За тези пари си е ТВ отвсейде. Хайде. Дай да препоръчаме нещо аналогично на тази цена. И аз съм заинтересован.Със сигурност ще ти кажа че ще съм по-доволен от О-леда, който ще купувам ( и пак на ЛГ ), но тук имашеконкретика в избора и аз дадох моето си мнение. 3Д е само една опция на този ТВ, но не и нещото, което да е задължително към опциите му.ПС: Какво правило съм нарушил? Изтриването на неволния дубъл на поуста си, когато добавих линковете ли ?
                  A17DTС/S

Коментар

tambuhtaneca написа:
                    ntodorov написа:
                    tambuhtaneca написа:
                    Как, какво. Прочети ме назад...Ами харесвам си ги тези ТВ-та бе човек. :P
                    A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                      tambuhtaneca написа:
                      ntodorov написа:
                      tambuhtaneca написа:
                      Ти може да ги харесваш, просто искам мнение за телевизора и съответно за цената, а с имотиконата ти нищо не се разбира. И да ако трябва да чета 45 страници малко трудно...

Коментар

tambuhtaneca написа:
                        ntodorov написа:
                        tambuhtaneca написа:
                        ntodorov написа:
                        tambuhtaneca написа:
                        Ти може да ги харесваш, просто искам мнение за телевизора и съответно за цената, а с имотиконата ти нищо не се разбира. И да ако трябва да чета 45 страници малко трудно...
                        Е. Хубава работа. Ти не си си направил труда да прочетеш два -три поуста назад искаш ново инфо. Само скрола да плъзнеш и ще прочетеш, квот ти душа сака. Пък точно за този модел, дано има някой колега такъв, че да пише в детайли.
                        A17DTС/S

Коментар

Не е много по темата, но реших да питам тук, вместо да отварям нова: На моя телевизор - SAMSUNG UE-39EH5003 при смяна на каналите се показва само номера и името на канала! За да видя какво гледам в момента или кога е почнало трябва да натискам "инфо" разгледах настройките, за да видя дали има опция да ми изписва повече информация при смяна на канала, но не намерих нищо! Има опция да update-на софтуера през USB! Дали има опция да кача интерфейса на друг модел на самсунг който поддържа тази функция?
                          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Не.

Коментар

Единствения вариант да сложа приемник ли е?
                              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Колеги, а как стои въпросът с 3Д очилата? Гледам сега едни Шарпчета, ама има 2 бр. 3д очила в комплекта, а на мен ми трябват 4. Още 200 кинта демек, което просто няма да се случи. Изобщо, за какво да гледам при избор на 3Д телевизор? Аз съм се наточил на Тошиба или ЛГ, ама не ми е ясно какво зависи от очилата - активни ли да бъдат, пасивни ли и как ще се отрази на възприятието по-ниската цена на вторите?
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X