Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегите, да вА питам нещо...Ако си взема едни пасивни очила за 10 лв., тегля един 3D филм от замунда и го пусна от компа на телевизора ще има ли 3D ефект?Телевизора не е 3D. Пример:http://zamunda.net/details.php?id=33...PEdit:Като се позачетох още малко, открих, че KMPlayer има опция за 3D конвертиране на 2Д филми.Май ще ходя за очила, пък каквото стане
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не, трябват ти очила от онези със зелено/червено или синьо/червено стъкла, но се вижда ужасно. Аз имам.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
        Не, трябват ти очила от онези със зелено/червено или синьо/червено стъкла, но се вижда ужасно. Аз имам.
        Не е толкова ужасно,като свикнеш и става добре.Но трябва са от тези цветните както казва колегата.

Коментар

от очила до очила има разлика ОГРОМНА .пробвай няколко преди да си купя оригиналните на панасоник .почти като в imax става :D
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Поръчах 2 бройки за 15 лв. Утре сутрин ще споделя резултата
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
              Поръчах 2 бройки за 15 лв. Утре сутрин ще споделя резултата
              Ако не се синьо и червено или зелено и червено очилата ефект не чакай.Пробвано.

Коментар

Малко да повдигна темата.Утре ще ходя със братовчед ми да му купуваме телевизор до 40 инча.Сега гледам едни ЛЕД телевизори Blaupunkt ,и LG и Toshiba.За LG и Toshiba ок ама за другия нищо не съм чувал,надеждни ли са не са ли за първи път виждам такива телевизори Blaupunkt.

Коментар

Ако са с малка разликав цената, нужно ли е да рискувате Търсете евтинията, в по-нискияклас май всичко е на едно ниво.
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                    Ако са с малка разликав цената, нужно ли е да рискувате Търсете евтинията, в по-ниския клас май всичко е на едно ниво.
                    Сега изчетох и доста за плазмите,май са по добри от ЛСДто и това е мит че харчат двойно и тройно повече ток.И живота им е по дълъг,и картината по добра особено ако се гледат спортни предавания времето за реакция е в пъти по добро от на ЛСДто.Май ще го накарам да си вземе плазма.

Коментар

Някой нещо да каже за това ?BLAUPUNKT BW-32C56 3D LCD - http://www.technomarket.bg/products/...w-32c56-3d-lcd
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Някой нещо да каже за това ?BLAUPUNKT BW-32C56 3D LCD - http://www.technomarket.bg/products/...w-32c56-3d-lcd
                        И аз ги загледах но във магазина ми казаха че били НЕО но пък изчетох де що има информация за тях.Сглобявали ги във Словения.

Коментар

Словакия всъщност.Намерих 1-2 чуждоезични ревюта.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

nai7 написа:
                            Сега изчетох и доста за плазмите,май са по добри от ЛСДто и това е мит че харчат двойно и тройно повече ток.И живота им е по дълъг,и картината по добра особено ако се гледат спортни предавания времето за реакция е в пъти по добро от на ЛСДто.Май ще го накарам да си вземе плазма.
                            Общо взето откриваш топлата вода. Само внимавай, че има някои плазми, които са 1024*768, а не 1920*1080. Мисля, че всички плазмени телевизори, които поддържат активно 3D, го поддържат на пълна резолюция. За много от LCD-3D телевизорите - не важи. За тока - не е мит. Наистина харчат двойно за горе-долу една и съща картина. При ярки образи - разликата може да достигне и повече, а при тъмни - по-малко от двойно.

Коментар

А при някои плазми на Самсуняк 3Д-то е презредово, респективно - не особено качествено

Коментар

Значи е добре да се провери конкретният модел преди покупка - дали поддържа 3D на 1080p или на 1080i. Целта е 1080p.

Коментар

Working...
                                X