Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не че нещо, но снимката изобщо не е показателна.Виждам два ТВ, но единия е по-набримчен на филтри и контраст/цветност
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Не че нещо, но снимката изобщо не е показателна.Виждам два ТВ, но единия е по-набримчен на филтри и контраст/цветност
      Да. И аз имах това в предвид, а ако трябва да съм честен картинката от уж по-скъпия телевизор ми се струва, като оцветена с цветни моливчета.Другата леко сивее, но пък се доближава до истината в живота ни. :D
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Абе вие нищо не разбирате. Я вижте вкъщи единия телевизор как предава, а другия как предава. Настройките нямат нищо общо, важна е марката Познайте кой е по-скъпия телевизор? Един и същи филм съм пуснал "Морето и скалите".
        Прикачени файлове

Коментар

Всички телевизори в големите вериги,които са на показ са на динамичен режим...Възможно най-напилени от към картина за да грабват окото...Колко настройки да правиш още....
          FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

ogi28b написа:
            Абе вие нищо не разбирате. Я вижте вкъщи единия телевизор как предава, а другия как предава. Настройките нямат нищо общо, важна е марката Познайте кой е по-скъпия телевизор? Един и същи филм съм пуснал "Морето и скалите".
            +1...Даже мога да ти позная и марката на телевизора....Ако не от първия път то макс от 2рия.
            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Samsung?
              http://www.youtube.com/watch?v=flgNCrXaeA0

Коментар

Това предполагам е кофти качество от снимката.За мен телевизорите са от тази марка.

Коментар

CoF написа:
                  Samsung?
                  Вие ме наблюдавате!!! През камерата за скайп виждате всичко, нали?! Впечатления от видео-плеъра на TV Samsung ES6100:* Използвам 4 ГБ флаш-памет, с 3 тестови филма: епизод от 344 МБ, субтитри във формат SRT, кодиране ANSI; пълнометражен филм 2.05 ГБ, субтитри SRT, различно име от това на видео-файла; епизод от 356 МБ, субтитри SUB.Пускането на видео-файлове е съвсем елементарно, но не мога да сравня с други марки дали е по-приветливо или по-лошо. Вкарвам флашката, появява се диалогов прозорец, който ме пита какво съдържание да пусне, избирам ВИДЕО и се появява списък с всички видео-файлове. Избирам първия епизод и тръгва за 1-2 секунди. Субтитрите се появиха на шльокавица, но в менюто на телевизора "TOOLS" има настройки за субтитри. Може да се избира размер от 3 фиксирани позиции, както и кодирането. Избрах "Големи" от "Малки / Средни / Големи". За кодировка имаше няколко варианта, избрах Кирилица. Субтитрите се появиха без проблеми вече. Дори и на "Големи" - размерът им изобщо не е съобразен и са малки. Ако във всички версии на модела размерът е еднакъв, като пиксели, то определено тези букви ще са подходящи за поне 55-инчов модел. Дори за 2-3 минути гледане, веднага усетих напрежение в очите от малките букви. Друго, което мога да кажа е това, че цветът на буквите е бял, няма сянка под тях, няма контур, нищо няма. Като дойде бяла картина и ...приятно четене! Пълнометражният филм също тръгна без проблеми, субтитрите не се заредиха изобщо и в менюто на първо четене не видях възможност за ръчно вкарване на субтитри. Другият епизод, който беше със субтитри SUB - също се зареди и тръгна безпроблемно. Настройката за кодировка на субтитрите се прави еднократно и телевизорът я запомня. Големината също. Качеството на картината е 1:1 като тази на KM Player. Ако има въобще някаква разлика - тя е незабележима. Звукът си е звук.С MKV-файл не съм пробвал, защото всичко, което имам е > 4 ГБ и нямам такава флашка, а не ми се занимава да пускam AllShare или там каквото трябва, за да се пусне по мрежата от компюютъра.Файлове, които поддържа плеърът: AVI, MKV, 3GP, ASF, MP4, VOB, PS, TS, VROВидео-декодер: DivX 3.11, 4.x, 5.x, 6.x; H.264 BP / MP / HP до 4.1; MPEG 4 SP / ASP; Motion JPG; MPEG 1; MPEG 2; WMV v9; SVAF Side-by-side, Top/Botoom.Извод - плеърът става за гледане на филм от флашка, но ако трябва да се гледа филм със субтитри - то по-добре да се избере друг плеър - външен медиа-плеър или компютър. На вградения е отврат. (Лично мнение) Бих гледал, само ако нямам никаква възможност да пусна един HDMI кабел.============================================ ============================================Някой виждал ли е на живо стойка за стена NEO WS-1000? Според описанието и - стърчи < 15 мм от стената, което се доближава до оригиналната на Самсунг, ама тя струва майка си и баща си... Ако някой е виждал или има подобна - стабилна ли е, въжето добре ли е захванато?

Коментар

най-голямото mkv, което съм пускал е 12 гб. За субтитрите се прави една операция в повече - правиш всички букви в горен регистер, главни букви. При всички марки, поне допреди 5-6 месеца, го има този проблем. Пример 55’’ ама със субтитри необходими с лупа да ги търсиш. Другото за субтитрите го знаеш предполагам - проверка за името на субтитрите, трябва да съвпада с името на видео файл-а, проверка на самите субтитри. Случвало ми се да изтегля субтитри с големина 4кб. Няма как да са истински и да тръгнат.

Коментар

Без PIP - този:http://www.technomarket.bg/products/09124170/toshiba-40tl93840" (101 CM) 3D LED LCD ТЕЛЕВИЗОРFULL HD, РЕЗОЛЮЦИЯ 1920 X 1080pSMART TV - ИНТЕРНЕТ (ОТВОРЕН БРАУЗЪР !!!)EDGE LED, ACTIVE BACKLIGHT CONTROL2D КЪМ 3D КОНВЕРТИРАНЕ200 Hz ACTIVE MOTION RATEДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ 1 000 000 :1ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЯ 8 msRESOLUTION+, 24p MODE, СВЕТЛИНЕН СЕНЗОР AUTOVIEWDOLBY DIGITAL PLUS, ЗВУКОВА МОЩНОСТ 2 Х 10 WЦИФРОВИ ТУНЕРИ - DVB-T/CUSB ЗАПИС ВЪРХУ ВЪНШНИ USB НОСИТЕЛИ !!!USB МЕДИЯ ПЛЕЙЪР (МУЗИКА, ФИЛМИ, СНИМКИ)DLNA, WI-FI READY, LANВХОДОВЕ: HDMI X 4, PC, COMPONENT, SCART, AVТехнологоята на 3D - e активно - с Shutter очила, а не е с поляризирани.Вземи го през интернет за да имаш право до 7 дена да го върнеш за друг!Тошиба идват с гаранцията с банана - NO MATTER WHAT - дори да се хлъзнеш и на банан - пак важи - за подмяна със здрав.Същия в карфур вече не е на промоция и стана 1300 лв. Он-лайн е 959 лв.За тези инчове ти трябва между 1,5 и 3 метра дистанция, от която да го гледаш.
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

The World´s Largest Outdoor LED TV https://www.youtube.com/watch?featur...&v=5PmwDbkaeJs

Коментар

Ужас ... Каква е тая глупост ?!!? Що за болен мозък

Коментар

ogi28b написа:
                            Някой виждал ли е на живо стойка за стена NEO WS-1000? Според описанието и - стърчи < 15 мм от стената, което се доближава до оригиналната на Самсунг, ама тя струва майка си и баща си... Ако някой е виждал или има подобна - стабилна ли е, въжето добре ли е захванато?
                            ================================================== ==============Да ви кажа честно - тези хора сериозно са сбъркали в опитите си да продават нещо, което струва около 2.50 производствени разходи и е около 3 пъти по-несигурно, за 49 лева!!! А онея пък от Самсунг - още повече са се объркали, защото оригинално такова струва 100-на долара, а тук се продава за 280 лева! Вие нормални ли сте бе, ей, алоо?Аз си направих същото в стил "направи си сам", и смея да твърдя че не отстъпва по надежданост на оригиналното. Струва ми около 6-7 лева по цени на дребно. Необходими материали:- Болт М08 х 50 мм (може и М08 х 40 или 30 мм, в зависимост от точния модел на телевизора и разположението на кабелите на гърба му, сменят се лесно при нужда) - 4 бр. (0.50 лв/бр.)- метално въже с PVC покритие (може и без покритие) - около 55-60 см ( 1-2 лв/метър)- кауш за метално въже 4 или 5 мм (или колкото съответното въже да легне в канала, а болтът да преминава през кауша) - 2 бр. (0.50 лв/бр.)- шайба с широка перфиерия М08 / 30 мм (за да задържи болта да не излезе през кауша, при нужда) - 2 бр. (0.20 лв/бр.)- скоби за стягане на въжето - 2 бр. (0.50 лв/бр.)- PVC дюбел ф08 х 40 мм за бетон или съответен за стената, на която ще виси ТВ. - 2 бр. (0.10 лв/бр.)- винт с кука с дължина около 55-60 мм. В стената се пробива по-дълбока дупка, за да може куката да се навие повече при нужда. Като го закача, ще метна една снимка, а отдолу е снимка на уникалната ми стойка за стена. Виждат се два болта, а другите два само ще го подпират отдолу на стената.
                            Прикачени файлове

Коментар

Оги, мойта стойка е по-евтина, батка - огъната метална шина директно от телевизора към тавана - два анкера по 1,20лв. и четири болта по 30ст., а шината ми е фира

Коментар

Kuku написа:
                                Оги, мойта стойка е по-евтина, батка - огъната метална шина директно от телевизора към тавана - два анкера по 1,20лв. и четири болта по 30ст., а шината ми е фира
                                тъкмо това щях да кажа и аз ,толкова кьопав да съм ,чак па и стойки да им купувам ,2 шини по пернишки винкела ,дубели ,4 болта и удри ,картина на стената
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X