Не че нещо, но снимката изобщо не е показателна.Виждам два ТВ, но единия е по-набримчен на филтри и контраст/цветност
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Не че нещо, но снимката изобщо не е показателна.Виждам два ТВ, но единия е по-набримчен на филтри и контраст/цветностA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ogi28b написа:Абе вие нищо не разбирате. Я вижте вкъщи единия телевизор как предава, а другия как предава. Настройките нямат нищо общо, важна е марката Познайте кой е по-скъпия телевизор? Един и същи филм съм пуснал "Морето и скалите".FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
CoF написа:Samsung?
Коментар
-
най-голямото mkv, което съм пускал е 12 гб. За субтитрите се прави една операция в повече - правиш всички букви в горен регистер, главни букви. При всички марки, поне допреди 5-6 месеца, го има този проблем. Пример 55’’ ама със субтитри необходими с лупа да ги търсиш. Другото за субтитрите го знаеш предполагам - проверка за името на субтитрите, трябва да съвпада с името на видео файл-а, проверка на самите субтитри. Случвало ми се да изтегля субтитри с големина 4кб. Няма как да са истински и да тръгнат.
Коментар
-
Без PIP - този:http://www.technomarket.bg/products/09124170/toshiba-40tl93840" (101 CM) 3D LED LCD ТЕЛЕВИЗОРFULL HD, РЕЗОЛЮЦИЯ 1920 X 1080pSMART TV - ИНТЕРНЕТ (ОТВОРЕН БРАУЗЪР !!!)EDGE LED, ACTIVE BACKLIGHT CONTROL2D КЪМ 3D КОНВЕРТИРАНЕ200 Hz ACTIVE MOTION RATEДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ 1 000 000 :1ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЯ 8 msRESOLUTION+, 24p MODE, СВЕТЛИНЕН СЕНЗОР AUTOVIEWDOLBY DIGITAL PLUS, ЗВУКОВА МОЩНОСТ 2 Х 10 WЦИФРОВИ ТУНЕРИ - DVB-T/CUSB ЗАПИС ВЪРХУ ВЪНШНИ USB НОСИТЕЛИ !!!USB МЕДИЯ ПЛЕЙЪР (МУЗИКА, ФИЛМИ, СНИМКИ)DLNA, WI-FI READY, LANВХОДОВЕ: HDMI X 4, PC, COMPONENT, SCART, AVТехнологоята на 3D - e активно - с Shutter очила, а не е с поляризирани.Вземи го през интернет за да имаш право до 7 дена да го върнеш за друг!Тошиба идват с гаранцията с банана - NO MATTER WHAT - дори да се хлъзнеш и на банан - пак важи - за подмяна със здрав.Същия в карфур вече не е на промоция и стана 1300 лв. Он-лайн е 959 лв.За тези инчове ти трябва между 1,5 и 3 метра дистанция, от която да го гледаш.
Коментар
-
ogi28b написа:Някой виждал ли е на живо стойка за стена NEO WS-1000? Според описанието и - стърчи < 15 мм от стената, което се доближава до оригиналната на Самсунг, ама тя струва майка си и баща си... Ако някой е виждал или има подобна - стабилна ли е, въжето добре ли е захванато?
Коментар
-
Kuku написа:Оги, мойта стойка е по-евтина, батка - огъната метална шина директно от телевизора към тавана - два анкера по 1,20лв. и четири болта по 30ст., а шината ми е фирафиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар