За плазмите мисля ,изобщо няма две мнения по въпроса ,особено за ценителите на доброто кино а и щаденето на очите голям кеф особено ако гледаш повече .p.s. консултантите п оголемите вериги вече за нищо не стават ,гонят си таргетите ,опитват се да пробутват тия самсунги и тва си е .Едно на ръка ,че в магазина настройките и светлините са такива ,че няма как да се загледаш по плазма .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:Имам въпрос, че не съм се интересувал скоро - новите плазми имат ли все още проблема с т.нар. прегаряне?
Коментар
-
ако трябва да бъдем напълно точни и честни ГО ИМАТ проблема с прогарянето .Първите часове на работа на телевизора когато фосфора е чисто нов дет се вика .затова казват ,че е нужна около 200 часа разработка на екрана .Ако първата седмица след покупката го забравиш примерно на планета или часовника долу на булсатком има голям шанс да се отбележи ,макар ,че има много програми,които премахват тези отпечатъци .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Въздържам се толкова дълго в тая тема, че няма как да не я оспамя с директен отговор на въпроса ѝ "Какъв телевизор да си взема" - евтин.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:"Какъв телевизор да си взема" - евтин."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Честит да ти е!Аз разсъждавам по същия начин...3д то, браузерите и т.н не са важни. Важна е картината!Стильо, тебе те знаем - фен си на NEO и CROWNAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
M5kov написа:jenshen73 написа:"Какъв телевизор да си взема" - евтин.Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар