M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Съвсем му избяга от цената на колегата...Неговото предложение на ЛГ си е достатъчно добро. За Филипса и аз не знам. Абе тия ЛГта имали даже и DVB-S тунери бре, така поне пише. Яко!Да са факат всичи скапани сателитни оператори с китайските им тунерчета за 20лв. Един CAM модул, картата в него и газ!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Е, в такъв случай - по-добре е Пaнасоник ET5E или ЕТ50Е, ама човекът има ограничение в парите, все пак. Ако не те притеснява малко по-високата консумация на ток и искаш да се насладиш на хубави филми с висока резолюция - плазмен екран на Панасоник. http://technomarket.bg/products/0912...-tx-p42ut50eА за 3D e от изключителна важност да вземеш по-голям екран. Ако все пак се загледаш по плазмените екрани, събери още някой лев и обърни внимание например на това:http://technomarket.bg/products/0912...ic-tx-p50ut50e Гарантирам ти, че ако разстоянието ти за гледане 2.70-3.00 - с този ще се размажеш от кеф като гледаш 3D филм, в сравнение с 40-42" модел. Минус на модела е че цифровият тунер е само за ефирна телевизия, а също и че няма очила в комплекта му. А те не са евтини, защото са от активните.
Коментар
-
потвърждавам казаното горе за плазмите :D на мен още не са ми дошли очилата ,иначе съм много доволен от ст 50-ката сегашните плазми просто нямат нищо общо с първите .даже са тънки колкото лсд ,а картината е без коментар особено в тоя ценови клас дето разглеждате .А ако някой се притеснява ,за това ,че ще го гледа отблизо 2,5 метра са идеални за 50 екран без да съм кьоравфиатче Браво 2.0
Коментар
-
С флашка става само ако е avi (поне при нас е така). За да се гледа 3D май става само през HDMI, но все още не сме гледали 3D филми и не знам ще успеем ли през компютър.Ползвахме тази формула, за да определим колко голям ТВ да си купим и мисля, че е полезна.Minimum TV dimensions = Viewing distance / 3 Maximum TV dimensions = Viewing distance / 1.5
Коментар
-
да отговоря на въпросите по- горе .Плейването на филми през HDMI кабел ,имам едни мн.хубав подарък 5 метра дебел и звук през ресийвър .С флашка само му пусках снимки с едноцветен фон дето са за разработка първите 200 часа .за консумацията на енергия грам нямам представа -плащам около 100-130 лв .ток ако мръдне отгоре 2 месеца подред почвам да засичам :D p.s.пробвах за филми през fi wi директно от компа да гледам филм ама нещо не стана и се изнервих и не съм се занимавал .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
То нали си пише колко им е консумацията Избираш си модел и му намираш техническите данни. Разликата между различни модели и марки е доста голяма. Например, нашият уж е 82W, но той е енергиен клас А и е LED.Бърза справка за моделите на Панасоник, дадени по-горе показва, че са енергиен клас С и средната консумация е:TX-P50UT50E: 178 WTX-P42UT50E: 131 WВ standby режим:X-P50UT50E: 0.40 W
Коментар
-
Kuku - средно е това, не максимум. И колегата го е отбелязал в поста си. Но за хора, ценители на висококачествена картина - няма значение. Аз направих компромис - не чак толкова добра картина, но 3-4 пъти по- ниска консумация. За 3 часа на ден гледане - 2 лева на месец спестявам След 120 месеца, ще съм спестил 240 лева от ток. След 20 години, евентуално ще съм избил разликата в цената. Ама като не съм мислил овреме... Абе ако някой се навие да ми даде 90-95% от цената, продавам го веднага. Той е нов моя, на няма и месец. Хора, вземайте плазмени монитори! Аз започвам да се замислям за такъв Панасоник сериозно
Коментар
-
ogi28b написа:Kuku - средно е това, не максимум. И колегата го е отбелязал в поста си. Но за хора, ценители на висококачествена картина - няма значение. Аз направих компромис - не чак толкова добра картина, но 3-4 пъти по- ниска консумация. За 3 часа на ден гледане - 2 лева на месец спестявам След 120 месеца, ще съм спестил 240 лева от ток. След 20 години, евентуално ще съм избил разликата в цената. Ама като не съм мислил овреме... Абе ако някой се навие да ми даде 90-95% от цената, продавам го веднага. Той е нов моя, на няма и месец. Хора, вземайте плазмени монитори! Аз започвам да се замислям за такъв Панасоник сериозноA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар